[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區(2) 仔呀要繼續攞一位

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
「明天珉奎因需要出發開始錄製《叢林的法則》將不會參與人歌本放舞台【但會一起參與事前錄製】」

-

Cr : 원고 🐳
@ohmywonwoo

好想知佢去邊
「明天珉奎因需要出發開始錄製《叢林的法則》將不會參與人歌本放舞台【但會一起參與事前錄製】」

-

@ohmywonwoo

好想知佢去邊

無公開到,剩係知仲有弘彬同楊靜媛會去

-

@ohmywonwoo

好想知佢去邊

唔係新西蘭咩 定我記錯其他野

-

@ohmywonwoo

好想知佢去邊

係接住新西蘭特輯播, 話今次第一次無公開到去邊

-

@ohmywonwoo

好想知佢去邊

係接住新西蘭特輯播, 話今次第一次無公開到去邊

原來係咁

-

@ohmywonwoo

好想知佢去邊

兩團門面

-

@ohmywonwoo

好想知佢去邊

兩團門面

仲有hani
hani太索 搞到我好驚

-

@ohmywonwoo

好想知佢去邊

兩團門面

仲有hani

有hani應該好好睇 但kmg係咪第一次自己上綜藝 有啲擔心

被拋高嘅權倉鼠

被拋高嘅權倉鼠

媽呀係飛鼠呀 係可愛既飛鼠呀

被拋高嘅權倉鼠

媽呀係飛鼠呀 係可愛既飛鼠呀

好似好驚咁

-

@ohmywonwoo

好想知佢去邊

係咪又要曬黑 驚返到嚟睇佢唔到

小八話呢排鍾意聽GD嘅Untitled

-

@ohmywonwoo

好想知佢去邊

兩團門面

仲有hani

有hani應該好好睇 但kmg係咪第一次自己上綜藝 有啲擔心

唔化妝+再曬得勁啲=黑珉奎
唔緊要媽咪都係咁鐘意你

呢對我鍾意呀

呢對我鍾意呀

coups真係好錫寬寶

呢對我鍾意呀

coups真係好錫寬寶

寬仔好得意又抵錫 coups好似好鐘意backhug
站姊:吃飯了嗎?
波農:(點頭)你呢?
站姊:吃了
波農:(滿意點頭)(大拇指)

這個影片的故事是上次去簽售的時候
站姊問波農吃飯了嗎?波農說吃過了並反問站姊
站姊說沒有 波農:怎麼每天都不吃飯?╮(╯︵╰)╭
上次無奈的波農↓↓↓

https://twitter.com/_letterstoromeo/status/875495293021601792
cr.letterstoromeo

因為一日不飯拍,一日不吃飯

上次無奈的波農↓↓↓

https://twitter.com/_letterstoromeo/status/875495293021601792

如果我去到fansign都想比佢地擔心下
成員寫的關於洪知秀的秘密
知勳:太喜歡我的這件事。
喜歡我的屁股
喜歡我的身體

珉奎:絕對不是紳士哈! ♡
偶爾犯傻,愛撒嬌&淘氣鬼。
勝寬:①有點兒黑眼圈…對不起啊…
②睡覺的時候也好看
③善良kk
韓率:超喜歡看動漫!
吃貨!
油管kkk真的很喜歡看!

-해보-
©®19951230_cokr

雙知
還有一個也是現場粉絲說的,Coups一開始站在親屬區,保全就跟他說那是親屬的位置,他說:我知道,我的孩子在這裡。

上次無奈的波農↓↓↓

如果我去到fansign都想比佢地擔心下

佢地而家要買幾多隻碟先抽到簽售
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞