[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區(2) 仔呀要繼續攞一位

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
匿名紙條

VERNON阿 都在想什麼 為什麼自己突然笑起來<<<<<經字跡辨認為THE8

VERNON:因為我腦內都有在模擬 想到好笑的就會笑

勝寬阿 為什麼每天都這麼晚起床? 昨晚做什麼了?<<<<字跡辨認為COUPS

勝寬:認真說的話昨天晚上因為髮質傷害蠻多了 自己保養了一下

SHUA呀 洗澡怎麼洗那麼久?

SHUA:都在冥想 整理思緒
圓佑:我有看過 大概要先淋個15分鐘再開始洗
THE8:HOSHI哥只要3分鐘

好嘥水嘅習慣 我都係咁所以成日被屋企人話
咁即係全圓佑係隔離睇足15分鐘?
匿名紙條

VERNON阿 都在想什麼 為什麼自己突然笑起來<<<<<經字跡辨認為THE8

VERNON:因為我腦內都有在模擬 想到好笑的就會笑

勝寬阿 為什麼每天都這麼晚起床? 昨晚做什麼了?<<<<字跡辨認為COUPS

勝寬:認真說的話昨天晚上因為髮質傷害蠻多了 自己保養了一下

SHUA呀 洗澡怎麼洗那麼久?

SHUA:都在冥想 整理思緒
圓佑:我有看過 大概要先淋個15分鐘再開始洗
THE8:HOSHI哥只要3分鐘

好嘥水嘅習慣 我都係咁所以成日被屋企人話
咁即係全圓佑係隔離睇足15分鐘?

好似練緊功
首爾邊度有得買手燈?
Doublesalt_

今天幫代簽的妹子向金珉奎寫的問題是用中文寫“我喜歡你”
他寫到 歡 的時候 就自己用中文讀出來了 我 喜 歡 你
我:啊你知道啊 這就是撒浪嘿的意思
他就抬起頭
抓著我的手
看著我的眼睛
認真的說
我 喜 歡 你

以前不知道腿軟是什麼感覺 現在知道了
Doublesalt_

他就抬起頭
抓著我的手
看著我的眼睛
認真的說
我 喜 歡 你

嗚呀好撩呀
Doublesalt_

他就抬起頭
抓著我的手
看著我的眼睛
認真的說
我 喜 歡 你

嗚呀好撩呀

好葡萄
Doublesalt_

他就抬起頭
抓著我的手
看著我的眼睛
認真的說
我 喜 歡 你

嗚呀好撩呀

好葡萄

有無人覺得漂流記好睇過日本美好的一天好多

我要娶佢返屋企

分開左效果冇咁好
十三隻一齊癲先最開心
Doublesalt_

他就抬起頭
抓著我的手
看著我的眼睛
認真的說
我 喜 歡 你

嗚呀好撩呀

好葡萄

比佢咁望住 少幾年命我都肯

分開左效果冇咁好
十三隻一齊癲先最開心

agger
佢哋13個真係好嘈
第五個一位 好叻仔呀
睇完飄流入曬坑
好鍾意啲好fd既團
https://www.youtube.com/watch?v=EEKEtskK2Ok
終於
又有2x dance又有oppaya睇 好期待
睇完飄流入曬坑
好鍾意啲好fd既團

佢地啲綜藝都好好睇

一位

分開左效果冇咁好
十三隻一齊癲先最開心

agger
佢哋13個真係好嘈

分組都冇問題 但唔同地方玩就真係唔得
睇完飄流入曬坑
好鍾意啲好fd既團

一齊做左咁耐練習生 真係好fd

here 呢排又睇多次漂流記 日本嗰個睇左一次就無翻睇既動力
睇完飄流入曬坑
好鍾意啲好fd既團

珉主婦好charmm, dk好可愛
漂流記真係好圈飯,13個人一齊經歷比製作組玩,都笑著咁面對,d團魂勁到呢。。。
漂流記真係好圈飯,13個人一齊經歷比製作組玩,都笑著咁面對,d團魂勁到呢。。。

新個套反而有啲悶

新個套反而有啲悶

新個套17仔好似為搞笑而搞笑咁。。。

新個套反而有啲悶

新個套17仔好似為搞笑而搞笑咁。。。

雖然真係好想睇 但有時睇睇下真係悶到追唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞