[橙軍主場 咸粉勿入] F1 2021 荷蘭站 討論區

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
今次nowTV 有誠意啦

請返陳恩能繼續講
仲要專登去傾返個F1 返黎播
Ilott 去揸indycar
Sor
因為佢fb msg覆我有講到
巴打你最後拎到咩賠償 唔想蝕比佢
去indycar都好過留係度等垃利升佢
其實大牛同平治都係S2,S3屈灣速
係咸爺有lockup
同埋羅素S2,3入灣出灣唔差
先至match到
Ham T1 cost佢個pole
以為佢頂kimi 個位
去揸一場啫,唔知未來去向
本身sub左f1 tv pro
如果Now e出既話即刻課金
如果唔係太夜,真係想追indycar
Horner 認為下年架車會變得易揸,無呢代車咁極端

WHY ’22 RED BULL MAY NOT RELY ON ‘EXCEPTIONAL’ VERSTAPPEN TRAIT
https://the-race.com/formula-1/why-22-red-bull-may-not-rely-on-exceptional-verstappen-trait/
我例牌唔睇深夜西車
+1
正常唔落雨既話
我都係睇好咸
同埋長距離模擬快0.2
AM長距離模擬既時間都好好
https://www.facebook.com/208596322508962/posts/4362399423795277/

【繼續撐!F1在NowTV!】
我哋同好多車迷一樣,喺FOX Sports撤出香港市場之際,都擔心無得再睇近年最激烈嘅F1賽事...
過去幾個月,我哋都好努力同有關內容供應商洽商,希望可以將F1帶嚟畀香港觀眾!
今日,終於可以同大家講,Now TV 繼續有得睇F1啦!好快,9月3 – 5日第13站荷蘭站賽事喺680台正式上演,排位賽同主賽事有陳恩能 丹尼爾 vs 陳恩能 提供廣東話旁述,等各位車迷可以更投入賽事!
希望嚟緊可以繼續帶好消息畀大家,多謝各位繼續支持Now TV。
(其實我哋都真係好鍾意賽車啊~)

#NowSports #F1
咁不如話落雨照跑假設冇人炒車
我覺得max起碼贏30秒返黎
得佢1個開頭有視野
後車下下都要等前車走甩先clear返
以後咸蛇唔係第一就唔好計分 咁就一定最公道
有時係早晨西車架,可以一戰
今年部車係透過上年既黎更新
上年部車又透過前年黎執
下年重新開發 係唔同啲
希望newey有睇頭
我都係回上面巴打
假如一切正常既話
最樣衰係迷咸都要借素個p2先射得出
仲要咸狗開到聲想要保子唔要素做隊友
咁呢兩三年都冇咩有料到既新星
何來阻住上位
3 4點你計晨早?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞