[橙軍主場 咸粉勿入] F1 2021 荷蘭站 討論區

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
成事225,強烈要求加上去
F1 2020 比利時站 討論區
https://lih.kg/2173140
方駿宇?
方力由
https://www.youtube.com/watch?v=qnljKlYVJSM

呢條片寫哂點解Max會係pole 但素揸架垃圾車都上到P2 真係痴線
Kimi
有啲唔捨得

素素要坐公公個位畀班撚樣迫害
突發!

Dear all,

For FNG customers who concern about Formula 1. Here is the great news: Formula 1 World Championship will be available on XXX Sports Plus (CH.6XX) starting form 3 Sep 2021
【繼續撐!F1在NowTV!】
我哋同好多車迷一樣,喺FOX Sports撤出香港市場之際,都擔心無得再睇近年最激烈嘅F1賽事...
過去幾個月,我哋都好努力同有關內容供應商洽商,希望可以將F1帶嚟畀香港觀眾!
今日,終於可以同大家講,Now TV 繼續有得睇F1啦!好快,9月3 – 5日第13站荷蘭站賽事喺680台正式上演,排位賽同主賽事有陳恩能 丹尼爾 vs 陳恩能 提供廣東話旁述,等各位車迷可以更投入賽事!
希望嚟緊可以繼續帶好消息畀大家,多謝各位繼續支持Now TV。
(其實我哋都真係好鍾意賽車啊~)

#NowSports #F1
死黑狗最好撚好彩係食撚正哂黑平v6t時代呀
如果圖四屆之後係揸黑平一早八屆左啦
不知廉恥 講好運邊撚個夠你地隻黑狗勁呀
即係無F1 TV PRO
都預左
In 非法途徑 we trust!
你最在行啦
ham自己lockup咁係唔係實力問題max同素擺明係控制架車最好
唔會俾丹狗同MIA賺
圖揸黑平
應該拎左十屆
條胎自己lockup擺明係唔好彩啦 唔關咸事架喎
明眼人都知咸蛇lockup係因為車隊setup出錯,搞到咸蛇lockup,所以唔係咸蛇實力問題OK?
本身有fox sport使唔使加錢先有得睇
Sor lo ham蛇手車一定無問題只係唔好彩唔夠運

鎖胎都係實力表現嘅一種
證明用盡左條胎
搞錯呀now
係就比埋紅旗專員雞John我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞