[橙軍主場 咸粉勿入] F1 2021 荷蘭站 討論區

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
下年聽到既就係
Get in there mate, Russell
淨係講左9月3-5荷蘭站有得播,之後呢?仲有motoGP呢?
應該係
George, we need to invert position in turn 3. Thank you
又BLM
同問,下年都有嘅話我即刻續約
唔驚講
T1 lockup我估起碼無左0.8秒
無lockup的話其實都係喊pole
我都想繼續睇moto gp
nowtv 呢次好波啦
下年請早
Next year is our year
佢本身會將fox sport轉now sport plus俾你
但有同佢傾過轉其它台 就可能要打返電話俾佢
佢係買咗sky sports 咁多個台返嚟定淨係買f1?
又要打佢條hotline
暫時專登買返f1
我們已經落實將會喺9月3日開始於Now Sports Plus 播放世界一級方程式錦標賽 (F1) 2021今季餘下半季賽事,以及下季 (2022年) 季度賽事!而其他賽事我們會繼續與供應商洽談,期望為各位客戶網羅各項世界級體育節目。請繼續留意最新公布。多謝閣下一直對Now TV的支持!

但係我仲嘈緊賠償 佢e家話賠$400 now dollar比我
係囉
講D唔講D
now暫時只係話播多場
(似用fox sport個訊號 因為反正有線都要播)
但之後係點其實仲未公佈
但now用家已經除哂褲
希望佢地唔好凍親
今季餘下半季賽事,以及下季 (2022年) 季度賽事!
F1之後到下年都有
moto應該傾緊
有冇汁?
我7完尾完左約
硬食左一個月冇優惠月費
NowTV Facebook 唔係咁寫嘅
我係PCCW Customer Service facebook page直接inbox屌柒佢 佢頭先覆我的
nowtv 講左播哂今季呀
facebook都冇寫餘下半季賽事,以及下季 (2022年) 季度賽事
撚知咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞