戒丁日誌(2)

750 回覆
5 Like 4 Dislike
好地地入黎戒丁post點解都會遇到痴線佬
之前正正常常 估唔到原來是顛佬
無計啦

呢個世界有好多賤人走數

幫樓主減下壓先
應該比之前條女走數帶埋帽 不過白卡佬點會有女
除左傻鳩都諗唔到點形容你了
引唔到我既同時仲要搞臭自己個朵

蠢夠未? 唔好咁蠢啦 好ma?
肯裸跑未?

講得出,做唔倒,
食撚屎啦

乜撚野叫搞臭自己個朵?

你個朵咪一樣屎坑咁臭
day 2
介丁但照樣屌女
飛機杯討論區
https://lih.kg/2651620

又要戒丁, 又要買飛機杯??

ching 你係咪思覺失調呀 死痴線佬

自己先係白卡佬, 走去話人白卡佬
如果我30日內再打裸跑維園

你=顛佬+蠢
我=戒到22日破左 走數

蠢撚真係講多錯多
想自打嘴巴再之顯得自己有幾蠢? 可以

我個陣戒到34日 係堅持唔住想放棄先買

你呢? 一邊話戒到一邊去睇大波妹睇丁圖

你講緊嗰個似係你喎 精神分裂白卡佬
不過通常啲有精神病嘅人都唔會認自己有 俾人講完通常都會好激動 即係好似你本人咁 我知你好介意俾人咁講先特登解釋,btw,冇用了 所有人都見到晒你上面有幾柒

仲有你可唔可以答返我上面嗰啲問題?每次駁唔到就開新話題想屌鳩我 點知我舉一反三完之後又駁唔到 係咁無限輪迴 我係你見到自己咁撚蠢真係跳樓死算

仲有呀 希望你之後唔好潛水啦 睇死你之後會覺得自己好柒縮埋一邊繼續潛水打飛機㗎啦 到時我地一定會恥笑爆你
真係好可憐 屌左我咁多嘢都屌唔入 淨係可以攞呢個point黎屌我 仲要完全冇攻擊力

典型蠢撚vs口才+ eq低vs eq高 點嘈

踩低你抬高自己 以其人之道還治其人之身 不過對住你呢啲人唔使留守 都屌得幾撚爽
留手
戒個丁姐 兩位唔洗咁燥
打個丁冷靜吓
我不嬲和平開 係條白卡佬引戰先

Btw, 我樂意聽師兄既意見 有返個耳機降 嘈
打丁呢啲野唔岩我 留返比個白卡佬
帶返個耳機*
1. 哈利屌你老母 Day 56
2. 2001太空漫遊 Day 31 (原來最後一次打丁已經係九月三號)
3. 把聲勁溫柔Day 20
4. 不尋常的人 Day 12
5. 不雅名稱80 Day 10
6. 30秒前 Day 7 (要減少獨自係房嘅時間先得!)

全倉ITOT Day 6
輕度 Day 6 (改咗名)
濕地史特加 Day 3 (進化)
狂野時速馮。迪索 Day 3
夜雨寄北 Day 3
樓主 Day 2 (今次目標20日)
肥b廢(全明星MIP) Day 2 (介丁但照樣屌女)
古天樂天熊仔餅 Day 1 (重新上路)
PlzGor Day 1 (上嚟打卡)
炸到腦部缺氧 Day 1 (今次要有恆心ar)
Day 58
Day 3 勁冇狀態 攰到
去維園裸個跑咪有狀態 lor
死廢閪 !

又窮又廢又搵埋啲19工 ge 樓主
申請咗 NBA pass 未??

Day 22
又衝? 琴日比我串到收左皮 直接skip左唔回應

今天又攞返一樣既point屌多次

Boring
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞