戒丁日誌(2)

750 回覆
5 Like 4 Dislike
don't be swallowed by desire
be yourself
我返嚟了
day 0
大家有咩原因開始戒?
唔洗番工/番學?
就係返工返學都用到咁多
我覺得連登都唔好上咁多
好多咸相/片
Day 36
Day7
0. Billybug大哥 Day 730 (追求平靜既心境)
1. 哈利屌你老母 Day 62 (網路世界真係好多網路色情擦邊球)
2. 2001太空漫遊 Day 36 (原來最後一次打丁已經係九月三號)
3. 把聲勁溫柔Day 20
4. 不尋常的人 Day 12
5. 台式凍檸茶 Day 12
5. 不雅名稱80 Day 10
6. 30秒前 Day 11 (集中!)
7. 樓主 Day 7

全倉ITOT Day 6
輕度 Day 0 (我返嚟了)
你的媽媽 Day 5 (開始忍唔住)

炸到腦部缺氧 Day 3 (正正常常戒下丁)
濕地史特加 Day 3 (進化)
狂野時速馮。迪索 Day 3
夜雨寄北 Day 3
肥b廢(全明星MIP) Day 2 (介丁但照樣屌女)
古天樂天熊仔餅 Day 1 (重新上路)
PlzGor Day 1 (上嚟打卡)
Day18
Day 37
喂我地飲杯先啦
Day8?
day1
你原本叫咩名
shitty 仔
留咗幾日only
Day 63
出九龍發現好多男人雙眼無神,成個殭屍咁

今朝發咗個好刺激嘅夢
好彩最後咩都冇
輕度正啲
咁誇張?
0. Billybug大哥 Day 730 (追求平靜既心境)
1. 哈利屌你老母 Day 63 (發現好多男人雙眼無神)
2. 2001太空漫遊 Day 37 (今朝發咗個好刺激嘅夢,好彩最後咩都冇)
3. 把聲勁溫柔Day 20
4. 不尋常的人 Day 12
5. 台式凍檸茶 Day 12
5. 不雅名稱80 Day 10
6. 30秒前 Day 12 (集中!)
7. 樓主 Day 8

全倉ITOT Day 6
輕度 Day 1(留咗幾日only)
你的媽媽 Day 5 (開始忍唔住)

炸到腦部缺氧 Day 3 (正正常常戒下丁)
濕地史特加 Day 3 (進化)
狂野時速馮。迪索 Day 3
夜雨寄北 Day 3
肥b廢(全明星MIP) Day 2 (介丁但照樣屌女)
古天樂天熊仔餅 Day 1 (重新上路)
PlzGor Day 1 (上嚟打卡)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞