【章節1】【認真】【深度分析故事】12年前的妹控神作緣之空 你又真係睇得明幾多?

72 回覆
28 Like 8 Dislike
可惜動漫好似沒班長果條線
死啦我仲覺得其他線悶 最後係無玩哂所有線
續集黎? 啱啱google好似話有機會動畫化,但唔知幾時

btw緣之空係我好耐之前睇,部份劇情都開始有啲唔記得
係悠之空先有,但我2個都玩曬,班長線仲要班長做第1視角
要push都係push第2章節果個la,果個先係我心得,黎個似介紹故事多d
又唔係寫故,寫故就話留言到寫姐
2021竟然仲搵到咁鐘意緣之空同埋咁理解個作品嘅同好
真,我都係最近睇完/玩完緣之空,之後諗主上連登睇下有冇人討論後發現唔多,先自己開個
make緣之空 great again
話晒都08 年嘅遊戲 連登開壇都14 15 年嘅事
咁 陸續有人補番ga 麻,但都依然唔見連登有人開緣之空po,就算有,click落去都係講 幹妹妹,妹妹好騷之類的

冇人care個淒美故仔
無辦法 最原汁原味嘅係遊戲 但有幾多人可以玩得晒5 條線 尤其係最長最浸氣嘅天女目瑛線
齋睇動畫無論畫風同劇情架構都麻麻無咩位值得翻睇同討論
係賣肉嗰度好少少
動畫我第2章緣之空心得都有講
https://lihkg.com/thread/2672324/page/1

其實我覺得動畫咁短以得12集成本黎講,算做得唔錯
每個緣之空post下面一定會有呢張圖
如來已經咁多年前,睇個熱度完全唔似
似係禁室培育多過愛
點解咁講
心得文
開po呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞