[ARMY]防彈少年團BTS討論區(13) 2017 BTS FESTA 開始咗喇

1001 回覆
37 Like 14 Dislike
突發!新LOGO!?

有回歸既氣味
不如你地(俾我地)抖幾個月先啦

我 想 抖 返 一年半載
唔知有無人記得我之前係度問過官網訂野要幾耐送黎
不過重點係 我23號落單 26號已經收到頂帽
之後佢7月3號又送多頂黎
純粹SHARE下
突發!新LOGO!?

同埋BTS嘅新英文全寫係'Beyond The Scene'

認真的希望bb
多謝金泰亨!
純粹SHARE下

Fat fat了
突發!新LOGO!?

同埋BTS嘅新英文全寫係'Beyond The Scene'

其實好怪
純粹SHARE下

開心share 半價放俾我ok? 不過咩帽

認真的希望bb
多謝金泰亨!

唔洗多謝我啦 你下次幫我影返就ok
突發!新LOGO!?

其實好怪

今鋪真係朋友問我我都講唔出口喇
好彩只係加個新嘅意思落去個名度,唔係改名

嚇死

嚇死

以為改名 嚇死寶寶了...
個logo簡單左應該可以出好多副產品
易d design
易d design

啲印左背心嘅產品真正慢慢變絕版了
易d design

D手燈個盒咪會冇左個背心label
易d design

高價出清 有意PM
易d design

咁就fatfat了
易d design

高價出清 有意PM

有意 pm ed
易d design

高價出清 有意PM

有意 pm ed

賤賣防彈第二代手燈盒
有已絕版防彈背心logo 防偽貼
防彈飯必買
原價 $150
現$120 連平郵 (寄失不負責)
有意pm cd rom冇份

易d design

高價出清 有意PM

有意 pm ed

賤賣防彈第二代手燈盒
有已絕版防彈背心logo 防偽貼
防彈飯必買
原價 $150
現$120 連平郵 (寄失不負責)
有意pm cd rom冇份

手燈盒
冇pm喎

絕版bts 背心logo貼紙一張!
原價$40 連登友情價: $25
有意留tg thanks!!
賤賣二代手燈盒連膠袋
附有絕版防彈衣logo貼紙!
現只售$6.13 優惠只得一日 有意請留telegram!
我全部都有意!!!!!!
但我無錢 價錢可議?

有我指導完全無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞