[ARMY]防彈少年團BTS討論區(13) 2017 BTS FESTA 開始咗喇

1001 回覆
37 Like 14 Dislike

田柾國!!!!!!!

國仔咁冷淡唔應人既~~~~~(>人<;)

屌你啲符號收返埋佢先啦好嘛

櫻花妹最鐘意呢啲符號(´∀`)

Ehhhhhhhh......

國仔真係唔應人(´・_・`)

表情撚走啦

南俊呀
點解成日受傷

要搵飯食 無得成日mon住個post

要搵飯食 無得成日mon住個post

國仔應我

南俊呀
點解成日受傷

真係諗起都痛

南俊呀
點解成日受傷

真係諗起都痛

佢地成日傷啲位都特別過人 次次都係笑完先擔心

南俊呀
點解成日受傷

真係諗起都痛

以後 由我黎保護南俊!

真係好qq

南俊呀
點解成日受傷

真係諗起都痛

以後 由我黎保護南俊!

我懷疑佢學人玩撞牆角or枱角

南俊呀
點解成日受傷

真係諗起都痛

以後 由我黎保護南俊!

咩黎 咁都可以玩

南俊呀
點解成日受傷

真係諗起都痛

以後 由我黎保護南俊!

咩黎 咁都可以玩

我睇大黑個公告果陣笑左 南俊我對你唔住 宜家心痛緊 啲腳指都痛埋

南俊呀
點解成日受傷

真係諗起都痛

以後 由我黎保護南俊!

我諗佢係行路個陣好大力咁踢左落櫈or枱腳 我都試過

南俊呀
點解成日受傷

真係諗起都痛

以後 由我黎保護南俊!

我諗佢係行路個陣好大力咁踢左落櫈or枱腳 我都試過

再加上南俊本身自帶破壞王氣場...
輕鬆破壞埋自己隻腳趾

好啦對唔住俊俊我一開頭聽到係大笑左先
但唔該你小心啲啦
有冇人買左concept book??
有無人要買防彈TMONEY 可以留tg

南俊呀
點解成日受傷

真係諗起都痛

以後 由我黎保護南俊!

我!

我!

借俾我睇得唔得 無錢買 留個tg?

係ig揾咗代購,但未知買唔買到!好驚依架

係ig揾咗代購,但未知買唔買到!好驚依架

你要糖仔同田仔嘅話我朋友好似有多喎hehe

我!

借俾我睇得唔得 無錢買 留個tg?

我!

介唔介意講下大概咩價位
朋友都想買 要報個價俾佢

介唔介意講下大概咩價位
朋友都想買 要報個價俾佢

個人70 團80 啱就留個TG啦 不過團卡我朋友話無乜貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞