[ARMY]防彈少年團BTS討論區(13) 2017 BTS FESTA 開始咗喇

1001 回覆
37 Like 14 Dislike

新宿舍又大又靚 好似酒店
好想睇彈爹係宿舍玩啊
而家既宿舍分配好似係 JK單人 南泰 錫米 糖珍

但岩岩泰又好似話南俊入左佢間房照鏡? 唔確定岩唔岩

新宿舍真係大左好多 極度懷疑一間房已經大過我間屋

條片好正
Btw難得出道4年7個都仲一齊住
男飯上水透下氣 考完試翻嚟

咁耐先考完?

好想睇彈爹係宿舍玩啊

條片好正
Btw難得出道4年7個都仲一齊住

南俊間房好正 好想住!
Nevermind果下好感動..點知 笑到仆街

一開始真心似suga
愈rap愈唔對路

真係笑到抽筋

i dont give a shit i dont give a fuck

suga 係隔離玩籃球有咩意思

好想睇彈爹係宿舍玩啊

我間屋緊係靚啦
Nevermind果下好感動..點知 笑到仆街

一開始真心似suga
愈rap愈唔對路

真係笑到抽筋

i dont give a shit i dont give a fuck

suga 係隔離玩籃球有咩意思

佢個樣真係笑撚死

好想睇彈爹係宿舍玩啊

真係好靚
有屋企既感覺唔係普通宿舍咁

好想睇彈爹係宿舍玩啊

真係好靚
有屋企既感覺唔係普通宿舍咁

再睇返 我諗suga同jin間房真係大過我屋企
佢地新宿舍我地人人都有份供嫁
話說 蛋爺睇party睇成點牙

蛋爺就好啦有得睇ma city

蛋爺就好啦有得睇ma city

蛋爺睇完又唔上水分享下架

jimim笑得好真心

jimim笑得好真心

如果佢地係影平時anan同祼女嗰隻就更好
(好想睇胸肌腹肌)

jimim笑得好真心

(好想睇胸肌腹肌)

睇肚仔都唔緊要嫁 有肉就得喇
睇完蜜FM 佢地感情真係好好 一家人
嘩 睇緊佢地hyyh epilogue日本場dvd
好撚正 啲近鏡同遠鏡拎得好好
話時話
唔知琴日啲阿米著啲咩睡衣

防彈啲睡衣一啲都唔睡衣囉 加件恤衫
血汗淚舞台衫仲似睡衣
so far away 出黎未呀
話時話
唔知琴日啲阿米著啲咩睡衣

防彈啲睡衣一啲都唔睡衣囉 加件恤衫
血汗淚舞台衫仲似睡衣

無法認同更多
我都想睇下啲army著成點,尤其睇下蛋爺著成點

真係等到so far away都未出so far away

15號都到了

15號都到了

屌出左啦
好 撚 正!

jimim笑得好真心

(好想睇胸肌腹肌)

睇肚仔都唔緊要嫁 有肉就得喇

唔駛裸女 佢地裸就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞