[ARMY]防彈少年團BTS討論區(13) 2017 BTS FESTA 開始咗喇

1001 回覆
37 Like 14 Dislike
對唔住但我真係好撚心痛鄭號錫俾我發洩下

啲唯毒死撚開啦 hobi開親live你就走去問其他成員喺邊托柒咩
咁想睇咪等你地啲本命出黎果陣再叫春囉
佢已經唔只一次睇到呢啲留言...連尋晚同糖糖一齊開都係咁
係咪真係要搞到佢唔再一個人開vlive呀屌

利申:7個都鍾意,但因為鄭號錫完全underrated同經常被無視,但仲好努力做好自己令人好心痛佢,再加上佢本身都已經好好,所以要偏心下佢

agger 啲死毒唯真係好撚煩 人人都有佢自己本命 每一次都會期待佢地開live 見唔到自己個本命就係到嘈嘈嘈 諗起hobi之前開live 成班仆街係咁問忙內line係邊係邊搞到hobi扔低部電話俾jm就走左去... 明明hobi開頭先話準備左好多野 個下真係心都痛埋 好撚心班毒唯學下咩叫尊重 家下你地本命人氣高啲好撚威咩 搞到我地呢啲團飯成日都擔心呢樣個樣佢地見到會唔開心 最近有個投票叫人投bts favorite member我真係屌出聲

班仆街搞到hobi好尷尬
同埋嗰個咁既垃圾vote 真係痴撚線 整嚟托柒

鄭號錫對上一次個人vlive係10個月前呀屌 佢已經唔敢自己一個開

啲唯毒死撚開啦 hobi開親live你就走去問其他成員喺邊托柒咩

利申:7個都鍾意,但因為鄭號錫完全underrated同經常被無視,但仲好努力做好自己令人好心痛佢,再加上佢本身都已經好好,所以要偏心下佢

agger 啲死毒唯真係好撚煩 人人都有佢自己本命 每一次都會期待佢地開live 見唔到自己個本命就係到嘈嘈嘈 諗起hobi之前開live 成班仆街係咁問忙內line係邊係邊搞到hobi扔低部電話俾jm就走左去... 明明hobi開頭先話準備左好多野 個下真係心都痛埋 好撚心班毒唯學下咩叫尊重 家下你地本命人氣高啲好撚威咩 搞到我地呢啲團飯成日都擔心呢樣個樣佢地見到會唔開心 最近有個投票叫人投bts favorite member我真係屌出聲

睇返上年日本鄭號錫個vlive真係疼佢一萬次!
又話準備左好多野點知啲飯問其他member係邊 真係一萬句粗口!! 唔想睇 冇自己本命未閂左佢囉 冇人逼你睇!
大佬 其實鄭號錫可以唔理班仆街唯飯!
但可能佢真係對自己太冇自信/太錫阿米/因為公司人設 所以次次開live都拉埋其他人
自從果次之後 鄭號錫都冇再自己一個開live 次次一開都係花開
hope on the street都好耐未開過啦
我想講果一次vlive一開頭都好心酸 問阿米知唔知佢係邊個
明明佢都係好努力既一個 但係唔知點解成日都俾人忽略

其實哥line開line全部都有呢個問題 個撚個都係到留言問自己本命係邊
真係一萬句粗口都表達唔到我既憤怒
其實哥line每個人都好好 好有自己既魅力
次次係ig見到人地放小卡或者週邊 哥line $50 忙內line $150 都好心疼哥line
好想出高價買晒佢地返去
雖然知道每個人都有自己本命 一隊野入面仲有啲係低人氣有啲係高人氣
但希望大家都可以係欣賞同尊重防彈每一個成員
因為防彈冇咗邊個都唔係

最後

瘋狂吹奏鄭號錫! (私心)
我愛防彈 防彈愛我! (yeahhhh!)

發完up瘋了

明明鄭號錫好可愛囉!

毒唯收皮!
我一留意防彈已經係本命大哥line 我好記得我係由not today 俾南俊吸引入坑 然後我去睇mnet m2啲個人fan cam見到啲view 就心諗
點!解!南!俊!型!到!咁!都!無!人!睇!
之後再睇團綜啲comment呀 ig賣周邊啲價錢呀 就深深感受到分別
同人講我本命係大哥 會俾人笑 係你地唔識寶咋!
明明佢地都好努力 點解可以咁樣對佢地 真係心痛到一個點
7-1=0

偏心一陣

我愛金南俊
我愛金碩珍
我愛鄭號錫

鄭號錫可愛鬼

防彈支柱金南俊

車門男神金碩珍

防彈實權閔玧其

低音重炮金泰亨

迷人天使朴智旻

黃金忙內田柾國

一生中最愛 防彈少年團
我愛防彈 防彈愛我!
因為spring day先開始中意防彈 最中意哥line 而且好清楚佢地缺一不可

利申:團飯
漏咗......

終極大佬方時赫
因為spring day先開始中意防彈 最中意哥line 而且好清楚佢地缺一不可

你個名.....毒撚方時赫?
當初好多人留意防彈都係因為忙內line既,不過睇耐咗係會發覺大哥line正好多

利申團飯
好多Hyung line fans

哥line先係寶

我愛煎!!咁撚正好想一野啜爆佢個咀仔

On9 billboard

防彈每個都係寶
識飯一定飯方時赫做八人團飯
識飯一定飯方時赫做八人團飯

是但啦 飯哂成間大黑

表示尊敬

On9 billboard

防彈每個都係寶

之前見到啲cap圖仲以為係fans整嘅vote 點知原來係billboard
有無腦架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞