LIHKG精神病院暨瘋人院正式開張!!!!

776 回覆
112 Like 4 Dislike
大家3號open day嗰陣諗住點歡迎嚟參觀醫院號朋友?

我準備用陳姑娘啲鳩毛,加上何姑娘條腸仔,仲有何伯啲濃痰,最後加樓下看更王師奶粒蛋,做一餐發菜濃湯腸仔蛋比大家食。
到時係8號房3號床免費派發

我琴晚見住陳姑娘一個人係床下底汁鳩毛,你以為我唔知佢想汁曬啲鳩毛痴上身扮有鳩啊!

原來陳姑娘無鳩架?

但我聽到佢話整jerjer雞俾我返學食既

我要食蛋仔腸
夠鐘拜我關二哥啦你班癲佬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

夠鐘開演奏會啦仆街
突得得 特突突 突突得得得特 突突突突突

夠鐘開演奏會啦仆街

媽咪呀!!!啊啊啊我要食媽咪!!!

夠鐘開演奏會啦仆街

藍毛毛ga演奏會開始啦
[呂姑娘我要剪jer毛!!!!!!!!!!

夠鐘開演奏會啦仆街

藍毛毛ga演奏會開始啦

DO DO DO DODO DO DODO DO DODO藍毛毛演奏會開始啦

媽咪
我要食蛋蛋!!!
留名
屌你老母,我要食腸仔蛋呀
主公!主!!!!!公!!!!!你係邊呀!!
成班院友

利申:白卡
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!!!!有無人呀???!!我唔小心出左去呀!!有無人放我入黎呀啊啊啊!!!
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!!!!有無人呀???!!我唔小心出左去呀!!有無人放我入黎呀啊啊啊!!!

永不錄用 出外生活啦你
我要搵一百個無牙呀婆返黎妹撚死晒你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞