LIHKG精神病院暨瘋人院正式開張!!!!

776 回覆
112 Like 4 Dislike

呂姑娘!!!!!!!!!! 7樓明仔搶左我個MARY呀!!!!!!

我見到你個mary 係5樓男廁,穿左個隆漏哂氣

我仲未揾到, 點解冇人答我

登記要去八樓男廁搵南姑娘
其實我係九樓801號床

嘻!北姑,想唔想去聽活潑動人歌聲演唱會

我要做表演嘉賓唔可以坐觀眾席

喂 我個Mary呢
係咪你搶左

Mary咁肥邊個會搶你
我想問登記處係邊
我想出丸

嘻嘻嘻

我仲未揾到, 點解冇人答我

我地一齊玩估大佬吖

唔玩!! 我玩開細佬
嘩!

登記要去八樓男廁搵南姑娘
其實我係九樓801號床

北姑 娘諗住表演咩?

呂姑娘!!!!!!!!!! 7樓明仔搶左我個MARY呀!!!!!!

我屌你老母你屌撚穿左我個MARY?
今日晏晝冇飯食呀,呂姑娘啱啱壞咗,各位丸友食住自己死皮先啦
[size=7]有冇清見過我枝筆?
好似跌左入黎?[/size=7]

女姑娘我要人奶

我都唔係7樓明仔

女姑娘我要人奶

呂姑娘岩岩有人摸我patpat呀
[size=7]有冇清見過我枝筆?
好似跌左入黎?[/size=7]

比支不求人你,唔好要人幫啦,自己搵

我都唔係7樓明仔

我要閹能左你
泅叛思什沁料化3定愎毋伋思宙泅宙泅恢考來料污伙悍屎伙未尺料屎伙朽宗仔耳米仍料朽伙考杯仔宗仔宗仔耿定定未伙未尺灶考根仁匹糾囝尖-032為0302灰大1 031313[1灰[31

北姑 娘諗住表演咩?

我係南姑娘 我要表演密室逃脫 由呂姑娘個乳頭走出去超市買芝士
泅叛思什沁料化3定愎毋伋思宙泅宙泅恢考來料污伙悍屎伙未尺料屎伙朽宗仔耳米仍料朽伙考杯仔宗仔宗仔耿定定未伙未尺灶考根仁匹糾囝尖-032為0302灰大1 031313[1灰[31

晴晴 你老公搵你呀

我都唔係7樓明仔

我要閹能左你

好心話你知你咁對我,咬你架
唔好打我呀
唔好打我呀

邊個打你啊,打你即係愛你啊你識唔識架

北姑 娘諗住表演咩?

我係南姑娘 我要表演密室逃脫 由呂姑娘個乳頭走出去超市買芝士

你明明係北姑

女姑娘我要人奶

收聲!我摸埋你全身都得呀!

女姑娘我要人奶

你個patpat頭先甩咗呀,好污糟
不過好在,新嚟個申姑娘已經幫你拎咗去洗衣機到洗

我口齒極伶俐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞