LIHKG精神病院暨瘋人院正式開張!!!!

776 回覆
112 Like 4 Dislike
Allahu Akbar
幾時有開放日

今個星期六青山開放日,歡迎入內參觀選購,多謝
幾時有開放日

今個星期六青山開放日,歡迎入內參觀選購,多謝

我間房唔開放架
大家3號open day嗰陣諗住點歡迎嚟參觀醫院號朋友?
呀!

呀得咁聲!再呀!!!過!!!

HOHOHOHOOOOOOO有班仔諗住黎睇痴線佬!!!佢地都痴線架!!!

我準備用陳姑娘啲鳩毛,加上何姑娘條腸仔,仲有何伯啲濃痰,最後加樓下看更王師奶粒蛋,做一餐發菜濃湯腸仔蛋比大家食。
到時係8號房3號床免費派發

HOHOHOHOOOOOOO有班傻仔諗住黎睇痴線佬!!!佢地都痴線架!!!
啊啊啊岩岩JERJER仔大力得濟屙尿屙穿左個尿壺呀!!!有無人借塊紙皮俾我塞住呀???
啊啊啊岩岩JERJER仔大力得濟屙尿屙穿左個尿壺呀!!!有無人借塊紙皮俾我塞住呀???

無紙皮,用手指塞住先
路過
路過

HI ROOMMATE!!! 話說你個尿壺爽好多喎!!!
我要真雪兔!!!

我準備用陳姑娘啲鳩毛,加上何姑娘條腸仔,仲有何伯啲濃痰,最後加樓下看更王師奶粒蛋,做一餐發菜濃湯腸仔蛋比大家食。

熱啤好好飲呀

一齊飲熱啤啦
lm
熱啤好好飲呀

一齊飲熱啤啦

熱啤萬歲
啊啊我條JERJER仔好痕呀啊啊啊啊啊啊!!!

揸下白花油無事啦 再唔係我幫你咬下佢

啊啊啊你幫我吹左d咩出黎呀???!!! 點解無三色豆既??
屌屌屌!屌屌屌!
Allahu Akbar

嘩!!!!!!!
腸仔出前一丁!!!
嘻嘻哈哈

我琴晚見住陳姑娘一個人係床下底汁鳩毛,你以為我唔知佢想汁曬啲鳩毛痴上身扮有鳩啊!

我琴晚見住陳姑娘一個人係床下底汁鳩毛,你以為我唔知佢想汁曬啲鳩毛痴上身扮有鳩啊!

原來陳姑娘無鳩架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞