LIHKG精神病院暨瘋人院正式開張!!!!

776 回覆
112 Like 4 Dislike
比利卡 比利那那 抱抱利那 比比路多~~!
全部狗屎垃圾同我翻上床
同埋要即刻除衫!
藍姑娘一個鐘後會幫大家檢查乳頭!
今日晏晝有三樣飯

1)呂姑娘即製春袋皮x腸仔蛋飯配即磨特濃豆漿
2)藍姑娘特製黑頭x蛋腸仔飯配即製黃豆漿
3)申姑娘特色死皮x蛋仔腸飯配即沖有機豆漿

大家快啲㨂,好快冇
姑娘有人霸住個廁所呀呀呀呀呀呀

未屙呀嘈嘈嘈
jer jer餵貓

我隻貓飲尿架唔係食jer 架!!!!

我好有錢架 你要唔要吖

我有紅色底底 你冇

有呀
we are紅色底底BUDDIES
姑娘有人霸住個廁所呀呀呀呀呀呀

未屙呀嘈嘈嘈
jer jer餵貓

我隻貓飲尿架唔係食jer 架!!!!

飲擇
捉你貓去俾呂
切咗佢春袋嚟整(1)號餐丫拿
m4.hkgolden.com/view.aspx?message=6636022

黑人冲涼 好撚多泡
留名
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
黑人冲涼 好撚多泡

你老母

我啱啱升職由病人升做姑娘 各位院友可以叫我南姑娘
唔聽話要罰跪腸仔蛋3個鐘

唔想温FINAL

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
邊鳩個丸友去完廁所唔食返自己啲屎呀,咁撚冇手尾!

不過好在,呂姑娘巳經收集所有屎準備下星期聖誕聯歡會,大家要多謝呂姑娘呀

你係叫北姑娘呀!

你係叫北姑娘呀!

北姑咁難聽 罰你去神樓跪腸仔蛋

不過好在,呂姑娘巳經收集所有屎準備下星期聖誕聯歡會,大家要多謝呂姑娘呀

琴日我完有沖

琴日我完有沖

浪費食物大哂鬼

你係叫北姑娘呀!

北姑咁難聽 罰你去神樓跪腸仔蛋

琴日我完有沖

浪費食物大哂鬼

對唔住南姑
唔好我今晚冇雞脾

琴日我完有沖

浪費食物大哂鬼

對唔住南姑
唔好我今晚冇雞脾

浪費食物大哂鬼

對唔住
唔好我今晚冇雞脾

thanks 已改正

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞