|Switch機主討論(158)| No More Heros 3 | 符文工廠 5 中文版 | WarioWare

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
出重製版Pokemon珍鑽Switch Lite
部嘢好hea
慳成本之舉,用返之前個設計
唔好同我講呢隻垃圾又借左石碑社人手整地圖
坦白講,做左15年Pokemon死忠,呢個ip真係需要大既變化
我寧願要無得連機打rank既阿爾宙斯,都唔想要倒模既第九代
期待未來隻game試水溫既野可以用返落本傳,再加強返個即時系統
例如既然怪可以攻擊玩家,玩家可唔可以掉隻精靈出尼唔進入戰鬥直接action game咁出招互砌,同訓練師對戰先用返回合制?
Pokken?
咪啦屌
Pokken唔係正傳
冇可能 最多人買既始終都係對戰黨
對戰黨寧願你出齊啲寵都唔想加多啲玩法
你期望佢出多啲唔同玩法既外傳好過啦
BOND有冇偷跑到
忙到而家先見到真女5新PV
睇到1:39諗起stella glow最後隻王
對戰用嚫嚟嚟去去都係嗰幾隻
都唔會理齊唔齊啦
其實生蛋打對戰既人未必有想像中咁多
hardcore gamer大部分game入面都係佔少數
我識得大部分FD玩Pokemon都係爆機就算
況且玩開對戰既人,多數都係對呢個系統有愛既人,大部分都樂見有突破
除非真係拎走對戰,或耆令個meta好imbalance
其實生蛋打對戰既人未必有想像中咁多
hardcore gamer大部分game入面都係佔少數
我識得大部分FD玩Pokemon都係爆機就算
況且玩開對戰既人,多數都係對呢個系統有愛既人,大部分都樂見有突破
除非真係拎走對戰,或耆令個meta好imbalance

系列
Switch lite 會唔會唔好用
唔玩ringfit
你肯定自己一定唔會駁電視/mon玩緊咪買lite

基本操作上冇乜分別
岩岩見到有貨
Bond的特典點解變咗漫畫小冊子
想要明信片
嗰個係唔洗錢周街派嘅嘢嚟
明信片未到貨呀
pkm以銷量黎講,本傳都無咩需要突破,都係咁出,都係有人埋單。大改可能仲多不穩定因素。
我期待佢出更多新玩法既外傳好過,出款重視劇情既成人向RPG外傳都唔錯
btw, 將ip比大陸整埋啲濕鳩手機game真係好噁心
重視劇情成人向黑暗寵物收集RPG

真女神轉生V 新Trailer 2021年11月11日發售
https://lih.kg/2576424
想問下豐澤有冇得訂game??

訂左會唔會delay??

定去返一般game舖訂好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞