|Switch機主討論(158)| No More Heros 3 | 符文工廠 5 中文版 | WarioWare

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
下一步會唔會出埋自家travel dock
啱啱試咗陣佢個藍芽都幾虧下,買咗adapter嗰啲仲未收哂皮嘅
始終都係舊chips,一定要近幾年出果啲電話冇得比,我都係小佢有呢樣功能唔盡早俾我地用。
玩動作驚 音驚靠佢原本個藍芽真係死得。

秋季套裝 點賣得出
我用mtw2試左陣ok冇乜delay(唔敢答冇,試得唔耐),不過唔知同我唔係用joycon玩(我用hori個大舊joypad玩)有冇關
2019年秋季套裝?
bluetooth音質好差好多noise
唔理啦,照買看門口
揾到原因了我用wf1000xm4
要係手機app改返連接優先
我用xm4超細聲唔知咩事

開到最大聲先勉強叫聽到
岩岩試左連Bose 700 一開始detect唔到 搞左一陣先得
試左beats solo pro同airpods玩太鼓,冇delay,表現正常
部switch突然search 唔到wifi?
試過轉頻道 對過加密方式冇錯 試過唔開密碼 reboot過 switch 同 router

仲有冇咩方法可以試
一個都search唔到?(隔離屋嗰啲/電話share都無?)
係呀 試過手動連接都係一個都冇
我用AirPods pro delay都幾明顯
你試下電話app set 返touch sensor做volume control就可以較得好大聲
咁離奇
用AirPodspro 玩初音 delay+好多好尖嘅雜聲
老任係咪咁on9

唔通每次轉switch都要開app轉連線優先同轉gesture做volume咩

如果用adapter無呢個問題都係買返adapter算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞