|Switch機主討論(158)| No More Heros 3 | 符文工廠 5 中文版 | WarioWare

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有冇巴打有碌到墨西哥嘅信用卡,可唔可以幫下小弟
你買game應該有金幣剩,之後仲有啲餘額
兩樣野加埋睇下有幾錢,之後search啲game依個價錢內嘅DLC,之後買。先用餘額扣錢,尾數用金幣比埋佢,咁就可以清空餘額轉返區,金幣有剩都唔緊要

最容易符合依個條件嘅係大亂鬥堆mii fighter衫DLC,或者某啲game有嘅道具DLC
首先你係點樣增值到墨西哥區acc先,咪用返同一個方法再買game羅
就到9月又到任豚們叫春嘅時間
而家已經叫緊
今年10月就係大叻十週年
今年內應該都冇晒新game啦
唔知NO MORE HEROS3 會唔會早D出
仲玩緊RF4SP
仲有TGS喎
tgs九月尾喎
等唔切啦
有悠木碧有竹達有千和
8月26 大富翁10
my nintendo store幾時加左有包裝嘅digital版
仲未有得訂oled
新手,剛 join 左個人 switch online 12 個月,但 jp store 都係唔比我買遊戲兌換券,請問有無人知點解?
online同eshop係同一個ac? 可以試下重新開機先
你join日nso定港nso...
Join咩區都得 買劵轉返account過日本就得
搭單一問, 剩係想玩曠野之息+禦天之劍, 係咪唔需要長期有nso

最平係咪買nso 30日plan再買兌換券, 之後即刻換哂佢
唔玩老任自家嘅連線game真係冇需要訂nso

有啱心水咪即刻換晒佢,nso過咗用唔到張券
係 但skyward sword 2手好平 用券唔抵 留黎換botw2仲好
THX

就係想知過咗換唔換到
等botw2咁就要買nso一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞