|Switch機主討論(158)| No More Heros 3 | 符文工廠 5 中文版 | WarioWare

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
又嚟
如果你TV mode多嘅咪冇分別
符文5
點會,似24號lo
TGS前星期五嘛
光焰係最近幾個重要比賽都攞都好優秀嘅成績,smash world tour central america finals, mega smash monday 240, smash ultimate summit 3

一部分人都話佢地top 3甚至全game最強,要nerf否則會整死隻game
一部分人話只係啲人未識啲對付光焰嘅弱點,仲有班光焰main本身都係世界高手
有啲人對世界第1 mkleo好失望因為佢轉main光焰少玩咗joker
總之就係好多drama

日本第1 zackray有參加summit,由虐人到比2個光焰main虐,引起咗日本注意,不過日本個邊緊係唔介意光焰勁啦
有邊隻pro手制好用? 大家都買咗?
原來係咁
我撳入去只係見到好多同人圖
想轉區,有無500羊左右實用app推薦下,例如計數機個啲咁,做緊200羊,thx
真係想平玩就自己上多D網搵多D資料啦
唔好咁on9,ok?
唔敢買

等兩日人做白老鼠先
日版出左幾個月啦仲要白老鼠
要睇佢更新成點
Artists都係retweet返參戰時畫啲同人圖
大腿3
就係依set令啲人覺得光焰由top3變全game第1
不過我覺得只係啲人未識打光焰,之後marss都被leo打殘,未見過marss比人虐到咁

之前sparg0因為main光焰比人bully到熄咗twitter account,以家開返,我有follow佢當支持吓
Xenoblade 無雙
xxxxxxxx無雙
刀劍亂舞無雙算唔算未公開新作,只係得 title 同幾個參戰人物公佈咗
其實又真係仲有人幫襯先有呢啲
咁啲戇鳩係要比人呃嘅 ... 咁冇人幫到佢哋㗎啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞