試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(28)

1001 回覆
43 Like 50 Dislike
Agger
同埋佢地做緊延伸討論 有d人又話講返段片乜乜柒柒
佢地鐘意講咩咪講咩囉管撚住哂唔知做乜
阿修鳩影畢業相,諗起早幾年金像獎 成班影帝影后一齊影個張合照好grand好震撼
你啱 明明之前有通知
btw iPad youtube 幾時先睇到社群 post
阿修一唔係到,佢地就寧願俾幕後演都唔請隔離台啲人合作下,阿gi拍生蠔個次都算係一千零一次。
有啲本身都fd嘅 呀莎又唔搵呀平又唔搵
可能夾期好難 或者搵佢地要另外比錢
同埋我覺得佢地d片要搵多係女仔做主導平衡下,有時用得太多豪腎,宜2星期d片全部都係仔,睇到有d厭,d女都白坐左2星期謝票場
個個得閒過黎做義工咩
人地得你都唔好意思搵啦
新火花/有條爆片係值得,下下大片都靠修 最健康係要幕後水平都追到上嚟 ,雖則好似ern9咁普通拍條劇場都炒兩次車。
呢啲義唔義工佢地自己傾啦,但另外三個台互相拍咗好多片喇喎。
lm
我見隔離台d人係咁cross over
修仔你想1週年有30萬sub知點做啦,靠你個大數據
修仔:排劇 走先啦係咁先啦
好耐以前佢地提過就算想搵 Yanny Kaki 拍嘢都好難,因為啲劇本太遲度好,臨時臨急搵人,人地都有嘢做唔得閒,所以都係用返 studio 啲人。呢個可能都係點解咁少搵人 featuring 嘅原因,除咗一早 plan 好哂嘅大壇嘢。依家佢地有哂 schedule 唔知有無改善

不過我覺得又好矛盾,啲片多數都唔多角色,有機會都比自己人做先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞