試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(28)

1001 回覆
43 Like 50 Dislike
唔通係個show入便個d歌?咁就好期待
第二plug《跌嘢唔好搵》100% secured
jackie唔差喎 一直都係想做演員 演認真片同鳩片都得
佢都清楚自己想要乜 只不過受限於佢目前際遇(宜家channel)
雖然有比較就有傷害 阿慈其實都唔清楚自己想要乜 只係見到有個機會就想去試
(阿慈既想法都無錯 只不過想講目標清唔清晰 而令人覺得佢地de唔deserve一個機會)
豪姐姐
我個人覺得個問題比較係
阿慈先啱啱出嚟 表演又唔係特別好
相反Jackie出左咁耐 好似一直都未有一個機會去做大啲
豪哥接 pbandai 廣告 星之卡比
試映劇場《不許你主音一人》 |試當真
日期:2021年9月2日
彩色 | 2021 | #樂隊、#尷尬、#DearJane| 粵語 | 中文字幕 | 6’ |

故事簡介:
最愛Dear Jane的Jessica終於在生日見到Dear Jane真人,但她竟然不知道主音以外的成員名字,場面一度尷尬,究竟她會如何化解呢?

主演:
@Dear Jane
Tim @dearjanetim
Howie @dearjanehowie
Jackal @dearjaneJackal
Nice @dearjanenice
Jessica @krisssica
蘇致豪 @official_sochiho
許賢 @official_huiyin
Ern9 @ernest_pch
屌 呢條片屈
9月大短獎係佢啦
呢條係咪修哥有份監
段NG
仲以為係類似 修澧賢 同 駿業里咁改歌
鬚豪
好撚正
呢條好好笑,好笑得黎又符合現實
條NG真係神來一筆..修哥屈到..
咁撚大隊band
成條片caca訓左一半時間
最尾轉埋姿勢

發現腎仔同caca呢個組合幾正,ig揸車果條,小薯茄,呢條都拍得好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞