試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(28)

1001 回覆
43 Like 50 Dislike
講左玩game開始就當完live 唔鐘意睇可以收工
佢地有自己玩法 但個個就屌佢地唔跟規矩
腎仔都有火啦
我覺得調番轉
腎仔都覺得玩得慢
借觀眾留言催佢哋玩快d
都唔知啲人咁燥做咩咪一早講咗唔想悶親就熄咗佢唔好睇囉啲人又驚蝕底又要睇又要屌
Chat room 係咁屌唔岩規矩 玩錯曬
明明就係錯先好睇
我當下都係呢個感覺
不過之後發現玩錯咗許賢又想玩返次啱
太後生分唔到發悔氣同聽班chatroom鳩噏?
痴線,太後生就分唔到?
我唔係腎仔條蟲
但發觀眾悔氣直情唔會玩第二轉
收台算

Btw我都知遊戲係bonus
玩到錯都唔緊要
但可唔可以諗定下一個形容詞先
討論完,再輪番到你先開始諗真係
唔好話觀眾,玩家都係咁催
聽左一陣 神驅講得其實不無道理, 有班人的確係唔屌有公權力既人/制定抗疫政策既人, 專屌黃絲/黃店/守抗疫令既人, 企道德高地自以為高人一等
佢地一鋪玩半個鐘都未完到
觀眾催真係好合情合理
我就唔信無人做過站長啦
亦都一定有d人會玩到好投入唔記得左原來大家都想節奏快
所以我唔會怪佢地玩到咁
我諗許賢唔會發悔氣啦 佢都唔係呢啲人 應該真係顧慮觀眾觀感想加速 Ca 都有玩埋一份一齊讀

至於亂唔亂 我自己覺得亂過 Avalon 咁
可能 Avalon 個規則清楚啲又有人做 MC hold 叫大家做咩做咩
同埋 Avalon 娛樂性大啲
收皮啦
起下你底原來hater嚟
有班人屌關試當真撚事咩?
返去聽你既大灣驅啦
隻game不嬲都係玩討論
不嬲都係會比人講左自己諗定個隻字
而你地只係單純想知結果就係撚咁催佢地快d
破壞晒d遊戲體驗
係趕時間訓既咪熄台睇重播
定又要做免費仔又要圍內玩個game都就你地?
講過幾多次佢地想點玩就點玩 唔啱睇就躝

同埋發悔氣同玩多舖有咩關係
你自己睇返佢揀左d咩留言黎讀
咪知佢係真心幫你地催
定係發悔氣
今晚修哥作品
其實你係咪有躁狂症?見親你三句唔埋兩句就係叫人躝
搶口撚
同理心呀 咁多位
一開始佢屌其他熱狗
佢純粹都係屌豪腎係熱狗
之後就係咁屌
同埋防疫同EMAIL D片都係比人反思依家既情況
有咩問題 好明顯佢冇睇D片啦
仲有佢地唔會係公海講自己係熱狗嘛屌你老母
試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(29)
https://lih.kg/2690065

開定先
綠毛蟲早兩日開左了

https://lihkg.com/thread/2687594/page/1
頭先睇佢起底唔見有以為佢冇開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞