試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(28)

1001 回覆
43 Like 50 Dislike
忍者果集豪哥分唔到2條村
Atv 就全部人都迷路
今次就到caca

今次個場幾正
又match 個主題
夏天係室內可以舒服d
1/ 會唔會劇本得太明顯 ? Locker 瘋狂搵到電池 , 但其他人幾乎完全搵唔到 , 剛剛好去到最後1個回合剛剛好齊曬 bomb

2/ 儲錢買 復活水 , 同埋 Ern9 賭場 , 唔知係咪片長關係 或者 悶得滯cut 左好多 , 感覺可有可無咁 , 珈其 輸曬d錢都好似無咩影響 .

3/ 豪哥 都 ok , 都問左幾次謎語 . 腎仔 出得咁少 , 咁辛苦化白曬成塊面但都無咩表現互動 , 抑或係剪接剪走曬 ?

4/ 可惜無 蝙蝠車 出場 , 整架細路仔 三輪車 叫 阿修 踩應該都會好笑

5/ " 阿慈 !!! 我跌左野呀 !!! 阿慈 !!! " 呢個設定係全集最好笑
1.我覺得其他人係嚟玩,得locker係認真看待,
啲電池應該每一場有限(3個)
2.本身都要搵啲嘢比出面嘅人做復活水 ,不如就藥廠同賭埸
反正唔係主線,所以佔好少
3.腎能力都無用出得少好正常
我仲諗住當locker捉到kayan係二五仔嗰陣時會將個劇情扭番轉頭
我FF情節係咁
大家都知kayan係二五仔, 就逼kayan就做雙重間諜, 因為完game一投票, 二五仔一定輸
咁就逼kayan扮仲係幫修仔 其實仲係壞人
當壞人勝出之後 唔隊個二五仔出黎 就可以一齊贏
勢估唔到咁都可以比佢拗番轉頭令人分唔清locker定kayan先至係二五
如果locker係二五, 佢洗乜咁辛苦裝咁多炸彈 再等最後一回合先會拆去破壞個局
一開始咩都唔裝 渣下流攤 搞下笑拖下時間都得啦 班壞人都冇腦
賭場留出認真毛啦應該
要無波先cos 得好
勁呀真心
路痴ca都係好可愛
第四個咪仲劇本
呢個係打wargame個場嚟,唔係亞視
大爆射嗰度
cos 得好好
修哥扮Batman 好正 同埋呀慈羅賓果種鳩又係好正
locker mvp 但最終都係死
節目效果啫,呢集阿慈定位係「抵死煩膠」
睇住其他人頂佢唔順好撚正
綜藝黎講我覺得今集阿慈係表現得最好嗰個
Can’t agger more
修哥應該係有堅持
估計係要一個鐘內搞掂唔分上下集加無支節
所以先可以咁樣keep住無冷場
蘇豪次次充滿自信地做柒嘢都好有效果
好鐘意謎語人每次自介
今晚有Locker+kayan9896
每次出場都覺得好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞