Bigbang成員大成酒駕撞死左人

188 回覆
159 Like 70 Dislike

樓主開po歷程
google bigbang衰野
見到「大成」「酒」「死人」
覺得自己開心大發現
即刻開post
等正評

酒駕係我柒撚左

6月24日,警方最終認定大成撞到玄某並令其死亡,大成因違反了交通法目前正在接受警方不拘留起訴

咁呢個點樣?佢真係撞死人

交通法好撚大圍喎,uber個CEO都俾韓狗判違反交通法啦。
真係要睇條友點死同埋大成有冇違法。

警方已發表一項聲明,第一階段的調查顯示,根據計程車司機車上的行車紀錄器,他們相信大聲和計程車司機到場時那個摩拖車司機已經死亡,兩個人血液中也沒有酒精含量,屍體也已經送往解剖釐清死因。但當時大聲是超速駕駛,那條道路規定限制60km/hr,而大聲當時駕駛是80km/hr

警方必須持續調查。

原文網址: http://kpopn.niusnews.com/=K1rbxby8 © Kpopn http://kpopn.niusnews.com

柒頭cap啲唔cap啲
搏人睇唔到

喂 cap埋另外果半啦柒頭 唔敢放出黎?

你條撚屌仲係到吠
返去收皮個post出聲囉
柒頭

都已經放撚埋條link出黎我有咩要淆?

宇宙第一柒頭
通常呢啲野 泡菜政府/經理人一定遮晒
因為政府有權控制傳媒

政府想轉移公眾視線 遮政府醜聞
慣用技倆係公佈某某藝人同某藝人拍拖
(可能係假,過一排會宣佈分手)

再唔係就公佈某藝人被人告性侵
(最後又冇事)

今次政府去到比傳媒公佈天團big bang T.O.P吸毒/大聲撞死人嘅消息出街
一定係為左遮更大嘅政府醜惡
可能係最近美軍薩德車

又黎Pinocchio論
自己冇吸過毒又點會比人捉到

美軍薩德車應該都係用黎轉移視線,背後一定有更大既事件
樓主呢度柒左就潛水
去左大麻個post度繼續鬧

因為柒撚左囉
但問佢地點解做咁多犯法野未收皮 咁真係有犯法喎
樓主呢度柒左就潛水
去左大麻個post度繼續鬧

因為柒撚左囉
但問佢地點解做咁多犯法野未收皮 咁真係有犯法喎

你仲累到好多傻鳩跟你炒車
屌 字都唔識睇 新聞嗡乜都唔清楚就係度恥笑人
當時個個韓國人都知啦 自己唔知以為冇人知 柒到

理撚得佢有無人知

咁你個歐巴係咪撞死過人先

之前小巴撞女學生 女學生亂過馬路 高登仔撐小巴司機 比個女學生累撚死

轉左係韓國人,比人撞嗰個係酒駕,依加又要屌返個韓國人

最重要係分分鐘飲醉酒嗰個比人撞之前已經死左
大聲<--人名
家下好唔鐘意big bang
BANG!
樓主條撚屌上水未呀
隔離post成班盲反圍爐取暖 自我感覺良好
柒撚左唔緊要
好似就算top真係食大麻都好
有心改過
唔好柒多次就得
之但係樓主一次又一次
就真係好肉酸喇
2011年權志龍因涉嫌吸食大麻被韓國首爾中央地檢揭發,被處以暫時延遲起訴。關於為何沾毒,G-DRAGON的解釋引來各方的質疑。據報導,他在2011年6月中旬接受毛髮檢驗,結果呈陽性反應。地檢考慮他吸食的量較少,無法判定他是慣吸者,而且他的大學生身份,於是暫時延緩對他的起訴。G-DRAGON解釋是一次在夜店中,被日本粉絲說服才誤食了大麻,但這個說法有些牽強。專業的律師指出「只是吸了一次就被驗出是陽性有些奇怪」。
原文網址:https://read01.com/a7LR3M.html

成個big bang其實就係垃圾

要圍爐麻煩去隔離post
我等緊樓主上水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞