Bigbang成員大成酒駕撞死左人

188 回覆
159 Like 70 Dislike
一個吸大麻 一個撞死人
仲夠膽去靈堂
屌 字都唔識睇 新聞嗡乜都唔清楚就係度恥笑人
當時個個韓國人都知啦 自己唔知以為冇人知 柒到

理撚得佢有無人知

咁你個歐巴係咪撞死過人先

理撚得佢有無人知

之前小巴撞女學生 女學生亂過馬路 高登仔撐小巴司機 比個女學生累撚死

轉左係韓國人,比人撞嗰個係酒駕,依加又要屌返個韓國人

理撚得佢有無人知

唔識睇新聞?上面quote埋啦喎

非kpop fans 唔知邊個盲撐呢
撞死 人
撞 死人
韓國最撚好 我屌你老帽
喂 樓主呢 比人post左完整新聞 淆到唔敢上水?
chi撚線
連登仔最卑視既醉駕,一遇到韓仔話題就選擇性失明
入酒仲揸車死左唔抵可憐 值得同情係個星 無啦啦俾個酒鬼累到可能坐監
通常呢啲野 泡菜政府/經理人一定遮晒
因為政府有權控制傳媒

政府想轉移公眾視線 遮政府醜聞
慣用技倆係公佈某某藝人同某藝人拍拖
(可能係假,過一排會宣佈分手)

再唔係就公佈某藝人被人告性侵
(最後又冇事)

今次政府去到比傳媒公佈天團big bang T.O.P吸毒/大聲撞死人嘅消息出街
一定係為左遮更大嘅政府醜惡
可能係最近美軍薩德車

又黎Pinocchio論
自己冇吸過毒又點會比人捉到
樓主搞到呢到炒哂車點計呀

理撚得佢有無人知

撞過死人就係
[size=4]理9佢炒車定咩
班泡菜狗阻樓主溝女就係錯
/size=4]

撞埋下一架
一路睇post一路笑 樓主睇開韓文定點呀 中文都未識學人死撐
仲要搞到咁多人炒車
如果係酒駕者自己不小心駕駛撞埋其他車度 都係佢自己既錯啦 佢之前已經搞到自炒左次啦wo
利申 只係如果 我冇追文
樓主呢度柒左就潛水
去左大麻個post度繼續鬧

撞埋下一架

撞兩架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞