Bigbang成員大成酒駕撞死左人

188 回覆
159 Like 70 Dislike

d fans冇撚左個腦啊 ?
監都唔撚洗坐 個死者好撚慘

乜撚野怎麼辦
痴撚線台閪 個腦呢 去撚左邊呀 理性思考好唔好

一個係咁同女搞一個撞死人一個吸食大痲
史上最癲男天團

乜撚野怎麼辦

如果你父母開車撞死人

你都會擔心父母洗唔洗坐監啦

人之常情, 好合理

下。。一命還一命喎
乜撚人之常情
佢仲要超速
我老母殺撚左人我一定叫佢坐監啦仲擔心
人地條命唔係命黎?點賠返個仔比人?
搞撚笑

屌你老母呢個頭,唔好講揸車啦,行路都撞撚死人

屌你
笑撚柒死
真心唔知個撚頭想點

乜撚野怎麼辦

一個係咁同女搞一個撞死人一個吸食大痲
史上最癲男天團

痴撚線宇宙天團
World class
係毒撚網唱衰kpop 究竟意義係邊度
韓國d明星見到真係想嘔 個個成個gay佬咁
但係身邊d女仔fd都勁鐘意 當正佢地係自己老公咁
成日見到d fd係度post d韓星
好撚柒呀
更新日期:2011/06/21 04:11
記者賀靜賢/綜合報導

南韓團體「BIGBANG」成員大聲(DAESUNG)上月底發生撞人車禍,車禍中死亡的玄姓機車騎士驗屍報告日昨出爐,初步判斷玄男在被大聲撞上之前,他的頭部雖已受傷,但大聲的一撞,確實有可能是「致死」主因。不過,最後的結果仍要視警方在現場蒐集的證據和監視器影像判斷而定。

騎士酒駕撞路燈 翻車倒地

MBC於19日在「NEWS DESK」節目中引用國立科學調查研究院的結果指出,大聲撞上的機車騎士原本就是酒醉騎車,撞上了路燈然後翻車倒在路中間,頭部受傷,後來大聲又撞到他。不過,報告認為,玄男自己撞到的傷勢並不足以致死,所以不排除「在被大聲撞到前,玄男仍活著」的可能性;而玄男身上也沒有被大聲以外的車子撞到的傷勢。

不過,該報告也並不排除在被大聲撞到前,玄男受傷倒地甚久,出血過多而死亡的可能性。上個31日凌晨1點,大聲駕車途經首爾楊花大橋南端,撞到倒在地上的機車騎士和停在路上的計程車,救護車趕到現場時,玄男已死亡。由於南韓法院先前曾有判撞到路上醉漢的駕駛有罪,因此也難免替大聲耽心。

6月4日
韓綜「每天每夜」大成目前暫停工,有關大成的畫面都會剪掉~
2ne1的新曲發表也延後,陪大成渡過難關~
by蘋果即時

6月3日

BigBang大成親赴靈堂致意向死者家屬鞠躬
2011年06月03日 19:38 蘋果即時

痴撚線?!
咩世界 撞撚死人 監都唔洗坐
好撚黑暗南泡娛樂圈

利申:而家先知呢單新聞

唔係俾人撞死嗰個醉駕咩

吓即係點?即係唔係佢撞?

係佢撞
不過比人撞個原本就係醉駕
所以如果比人撞個無醉駕嘅話可能就冇事

????好亂喎
係毒撚網唱衰kpop 究竟意義係邊度

乜撚野係毒撚網
好撚柒呀

我歐巴世界第一呀唔準你話佢地架

好撚柒呀

讀書果陣試過同佢地反映唔撚好成日同我日講野夜講d死gay佬
跟住比人杯
好撚柒呀

讀書果陣試過同佢地反映唔撚好成日同我日講野夜講d死gay佬
跟住比人杯

唔好同弱智計較
好想比大成用車撞
單新聞2011 即係佢岩岩先驗到?
好想比大成用車撞

舊新聞黎 sor
佢隊友今日好撚柒咁比人爆左出黎隊草嘛
好想比大成用車撞

走啦
好似係死左果條友本身酒駕,自己撞到野炒車撞傷左訓左係地下
之後呀大聲超速駕駛撞到佢,搞到佢傷多幾程重死埋
好似係咁,好耐之前既事,其實應該好多人都知/聽過
好撚柒呀

Agger

單野當年就裁判團9票裁定無罪,最後淨係賠償比家屬同道歉,家屬亦選擇原諒同唔上訴

單野當年就裁判團9票裁定無罪,最後淨係賠償比家屬同道歉,家屬亦選擇原諒同唔上訴

你有錢你想點都得
唔代表冇犯法
好似係死左果條友本身酒駕,自己撞到野炒車撞傷左訓左係地下
之後呀大聲超速駕駛撞到佢,搞到佢傷多幾程重死埋
好似係咁,好耐之前既事,其實應該好多人都知/聽過

咁姐係佢有份害死個個人囉
韓狗們 睇撚到未呀
我冇屈鳩你地歐巴呀

你有錢你想點都得
唔代表冇犯法

家屬係咪比人封口啊 韓國最興架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞