連登自貼電腦枱或房#16

1001 回覆
25 Like 58 Dislike
你睇既係ironwolf定ironwolf pro
pro係嘈 但係4T ironwolf係我用過最靜既之一 除左垃圾WD red
巴打趁d hdd未死好換左佢
WD red 災情都幾嚴重
早幾日Disk 2已經響起咗故障警報
啱啱好過咗保4個月 屌
而家d電子野真係有計時炸彈 過左保特別易壞
但依家佢響警告,我淨係諗住換咗一隻6t上16t先
四隻一齊換要過萬比唔起住,一隻16t都成$3000

我行Raid 5,90%儲存量
但係換咗之後,多出嚟果10t 無論用咩raid都用唔著
我而家都有類似問題 但係都冇計 照換住先 壞多隻先換第二隻
38寸 mon:aw3821dw
張枱都整左 75cm 深,還可以
你地訂西德板大約要幾耐?!

岩岩問左SALES
我只係訂淨色系列但因為大陸廠無貨要由香港調貨上去
一來一回送到要差唔多成個月
想問下買升降枱唔淘寶既話,ikea係咪最好選擇﹖
ironwolf 真心正
靜到部nas擺睡房都冇問題
Ikea 有10年保,但平果隻款會搖,貴果隻對腳好阻定同唔平
我係訂ifco, 年中果陣dual motor 3千鬆,仲叫到佢幫我轉木紋面,依家用得好爽。
不過有樣野要留意,如果較低果陣撞到野(例子:我臺底有個ikea alex 櫃),佢話就話有防撞感應,但其實係弱智感應。
一撞到就會停,然後自動降到最低,如果你個櫃高過張臺最低點,係直情會炒起張臺,好反智
要抽返成個櫃出黎,等張臺降到最低reset 先升得返起
我依家慣咗,好少較到低過個櫃,同埋佢聲稱可以set 佢個min. Height, 黎緊我會set高過臺底個櫃呢一刻我仲滿意張臺
姐係張枱縮起隻腳懸空?
多謝師兄因為我想買張140寬60-80深既枱,ikea又淨係得黑色有少少mk。但係其他牌子會冇乜門巿睇實物。咁睇嚟我去ikea望下個實物先再決定下買邊款。
你呢個size 都算common 喇,我果張要特登訂120x55深個位深度太有限制
yes, cls 第一次嚇到我瀨屎炒臺成張傾斜,好彩臺面未擺d 咩,同埋其實爭5cm左右
想問係邊到睇色板
益大木行
咁多巴打都係mon背做燈或者加條screenbar
會唔會好傷眼
上星期六訂
琴日打嚟話今日送到
上上星期六先真
咁你都係兩個星期左右
巴打你揀左咩色面?
我只係淨色藍色都要咁鬼耐
係咪搞錯左D 野
就係唔想傷眼先加wo
想問下
西德板 120x70x3.6cm
配4隻IKEA腳
夠唔夠力放2個27寸mon
諗住用埋夾枱既雙mon臂
DLLM

之前Disk 2響警告,琴日Disk 4都響埋。。
早兩日買咗隻Toshiba Enterprise 16T 換 Disk 2
見Disk 4響 即刻開始做Disk 2 Rebuild 再唔做我驚degrade收得皮
但又驚驚地隻Disk 4會依個時間全死 仲要係垃圾smr 到時又係仆街

唯一勝在Disk4隻Red仲有保,唔洗再課金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞