連登自貼電腦枱或房#16

1001 回覆
25 Like 58 Dislike
IKEA karlby 胡桃木幾時返貨啊
洗唔洗咁撚正
邊到買
咁多負皮
唔靚咩

個鐘係elekstube
elekstube
連登係有五毛
mon po狗
反社會人格
這方面不要太在意

相比之下
拍照分享前小心自爆
CHING想問下個鐘係咪一定要長插電?

無電唔會RUN?
比返電佢係咪又要重SET返晒D野?
要長插usb

唔洗set過
就算要都好易
姐係我山左電
第2日先開返
都唔洗再追返晒D時間咁白痴?
冇試過
不過應該自動

佢有個power掣
可以就咁熄哂啲mon
唔洗斷電
主要我係駁拖板
得一個總開關
唔想長開
但一山就山晒
想問下巴打個芒臂係咩型號

trade左部mbp 換左個21:9+mac mini
點解好似個箱入面咁嘅
Btw mac mini配21:9最好?
iphone ultra wide 影係怪怪地
今時今日唔係4k 就係ultra wide 21:9
我以前玩desktop 用開雙mon
依家一個ultra wide 搞掂。
因為最近裝修過間房 本身有張63寸既台依家downgrade左做一張39寸 所以只可以放一個21:9 34寸
如果有得選擇 我會揀32:9 49寸果個
你最後有冇鑽窿
其實唔係太好apple唔support 2k
ultrawide又最高得2k 最好就用lg隻5k mon

唔係好明唔support 2k咩意思
行緊3440x1440 75hz
有fd用緊lg 32:9 ultra wide 都出到5120x1440
lg 個5k display 27寸真係太細
如果真係要揀27寸我會買benq個mon色水最準
以前打機用開大mon/雙mon 我個人喜好單mon至少32 雙mon至少2個24
不過我最大既缺點係窮 買唔起pro xdr
d字會細+朦 你google下macbook 2k hidpi就知咩事
4k的話佢係會四粒pixel當一粒咁scale up放大返 但2k native唔support 同返部機本身retina mon比會好梗眼
有方法bypass到照出 我唔用mac無研究 同埋好似效果都係麻麻
一開頭睇係.. 之後換左條線 開font smoothing之後好好多
你講呢個問題我研究左幾個鐘先solve到

IKEA呢隻係咪夾唔到Mon 臂
Lg 5k咁貴 有冇入門級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞