連登自貼電腦枱或房#16

1001 回覆
25 Like 58 Dislike
比得咁細個位佢 應該唔係想鋤就有得鋤
幾吋MON? 好大 會唔會唔夠深睇野好辛苦?
想問一下如果訂一塊正常長方形西德板要幾耐時間
想今個星期六日放假一次過整
師兄隻腳用咩
想用升降果隻工字型但唔見邊到有得賣
Ikea
ikea idasen枱 升降個隻?
好用嗎?
好似要 5000 蚊

搵緊升降台
寄船唔得咩
我冇買升降個款 因為好少用
如果有$5000budget 應該唔一定買ikea
我唔識呀,問過D轉運,話太長所以寄唔到。
睇緊 Ergoseating 同 Ekobor
我要求唔多
全白色
MON架掛起2個MON
就夠

ROG x Ikea 有諗過
不過佢全黑色同3年保養
所以唔考慮
邊間轉運寄到呀?

佢網站寫哂shipping dimension架,你睇下,木板同腳架既shipping dimension都分別寫哂:

https://www.fully.com/standing-desks/jarvis-designer-ply.html
Google都搵到喇
1 - 2 weeks
Fractal gang
ekobor 依家有8折好似幾抵
佢Europe都有網站,如果喺果邊買電壓就應該啱,但UK有船轉運到香港嗎?
如果無,要喺US買,咁就要問返Fully,因為佢有句:
Verify the voltage of the Control Box as labeled to avoid damage. Alternative voltage Control Boxes are available from Fully.

https://www.fully.com/media/media/PDFs/fully-jarvis-wide-standing-desk-assembly-instructions_v2.pdf

咁可能有唔同電壓版本掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞