台灣ELEVEN SPORTS真係好撚有趣

265 回覆
32 Like 5 Dislike
ELTA 一定有1080P
ELEVEN SPORTS佢話1080P 用電腦睇720都冇
ELTA個PLAN又點玩
https://eltaott.tv/purchase/buy#12month
1150一年睇體育
1690一年睇埋劇
都好平,三四百蚊睇一年歐聯歐霸都抵返
不過係要諗自己起唔起到身睇
除左歐聯歐霸好似仲有FA CUP
elta上年場曼聯歐霸16強對A米 delay左40分鐘先播因為熱狗要加時
然後好似歐霸決賽訊號有問題 成40分鐘睇唔到
可惜,佢做埋英超應該好多人睇
冇啦 eleven sports 同英超續到2023年
其實係因為佢D器材太舊
轉播有問題
我記得佢播天竺鼠車車嬲到我搵LINK
跟住歐聯決賽我已經VPN左去英國睇YOUTUBE了
唔係續埋今季咩?仲有一季???????????????????
唔撚係掛???????????????????????????????????????????????
我都好記得天竺鼠車車
加時下半場都係有時順有時冇埋聲
但我俾左499好似
睇埋奧運
跟住未續,睇下咩情況先算
我有join
liveon+surfshark vpn
清就真係講唔上嫁啦 同埋delay 1min 不過so far都叫順
睇big6對我嚟講都夠
一季hkd218 算係咁
你就咁訂當然冇問題
但我地本身有睇緊佢個電視台已經俾緊錢
上季都唔係咁,今季咁樣搞屎棍
唔該晒你,因為咁岩我要轉屋企上網,所以可能join
但quality 唔多好
我都研究緊其他國家既台
佢地講球員名講英文,超標準
其實台灣人識英文既,好多都又中又英
Elta 講Nba 都係
但我唔想成日聽佢地講用生命護球
又大哥沒有輸
又入zone
屌你做乜鳩唔係個個都係動漫迷
未必聽得明
你唔買livenow 冇big6睇
岩岩打上cs, twd 909 簽兩年,送既頻道得elta 3 個台係體育,無eleven sports
Livenow齊big six?

但畫質極差
網頁睇
eleven sport垃撚圾 仲慘過上網搵link
正常囉,起碼睇左兩星期未斷過,搵link 會斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞