台灣ELEVEN SPORTS真係好撚有趣

265 回覆
32 Like 5 Dislike
Hami 好似得歐聯
HAMI應該冇LIVENOW
正仆街黎
你係咪想講香港最平最穩定都係NOWE同人夾?
你搵人夾你事啦,睇個波都要夾黎夾去
不如直接上網搵LINK算啦,免費仲有高清
有ELEVEN SPORTS PLUS
但PLUS播D野而家好似同1,2台一樣
歐聯係愛爾達所以應該HAMI都有得睇

我冇買
我係唔會屈服係呢個反智既行為底下
買晒都平過Now
冇得咁比較既台灣人工幾低你都知架啦
我係覺得要我俾錢,唔緊要,可唔可以一次過講
其實你係連登講 點樣投訴都無用
冇啦只係覺得佢個收費模式個食相好難睇
我有SEND EMAIL去總公司問咁即係點
睇下佢地會點答,定係會由得台灣呢邊算鳩數
有冇人訂左sky sport?
台灣係咪無西甲 德甲 意甲睇
台灣有人睇英超?
我都唔知冇咩留意,但好似唔多見有
其實有好多
次次都好多人出黎屌佢,所以我覺得唔少
仲有好多酒吧都會播
D鬼佬係會睇
台灣人其實唔係只係睇棒球,佢地其實想睇英超,同埋覺得佢地台職棒係小圈子棒球,得幾隊,冇競爭冇咩好睇
冇人膠
台灣睇英超人數應該= 香港睇棒球人數
但起碼啲super Sunday會俾你睇掛?
我就好少少,今年8 月頭先研究台灣點睇波

發覺去eleven sport 官網果時,成個LiveNow 介紹出黎

星期六試左free 果場我曼,見到幾順就去馬

電腦買會平過iphone app 買,899 twd 就去馬

射去小米電視睇又okay, 可以同時兩部睇 (未試第三部)

畫質果d 就算啦,之前用nowe 咪一鳩樣,係4k 場次先好少少

上網搵link 又唔想成日疾住度氣
Mod 得eleven sport 2 同 plus, plus 同 eleven sport 1 90% d 節目一樣,上網 check 過

btw 歐聯點睇?買愛爾達? 邊台會播? mod 有無?
所以now都貴得有好處
用hami睇歐國盃覺得幾好
仲諗住join月費plan 都係算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞