台灣ELEVEN SPORTS真係好撚有趣

265 回覆
32 Like 5 Dislike
呢個先係問題
佢之前冇講
老野就算鳩數啦棒球係普及,但俾人恥笑係圍威喂,因為隊數太少
咁你拎得返黎,就唔好整色整水搞咁多野啦
你講邊樣?
如果佢先收你錢
再之後先同你講冇BIG 6睇,要睇要加錢
你俾唔俾錢睇
睇呢個網
呢個當然
但問題係佢個手法
先要睇電視俾錢
然後有D場次要用網頁/APP睇,又要再俾錢
之後今年開波前兩日先同你講唔播BIG 6,叫你再再俾錢
呢個網應該VPN睇到
但我覺得如果睇佢,不如睇SKY SPORTS
因為佢個網冇英文旁述簡,同埋畫質超級差
睇加幾錢
900台紙睇一年係乞衣價
不過720p加埋你講到佢垃圾cs 咁非法link好過
好似D人影過出黎話連720P都不如
900蚊對我地黎講係算平,但對佢地黎講算貴,因為本身都俾左筆錢出去
又要加錢
請問sky sports 幾錢
SKY SPORTS尋晚睇好似25磅一個月,一季好似有平,可以搵搵
但唔肯定VPN得唔得
之前睇奧運免費英國個D台用俾錢 VPN係睇唔到
仲諗住試下nordvpn 去睇
唔肯定你可以試下

1080P做到好似勁低咁
佢個畫質低到我以為睇緊上網Link
所以咪俾人屌又要加錢又做到一PAT屎咁
睇個英超收你三次錢仲要CUT完都繼續收錢
Sky sport齊唔齊?如果一齊開波
美國台唔齊應該俾人斬啦我諗
但詳細可能要問下英國朋友先知
Sky sports 本身都多野睇
查左下資料
https://sports.ettoday.net/news/1252842
原來每個星期最少要播六場
今個星期BIG 6有5場,所以要嘔返一場出黎
當然唔會嘔最大戲碼個場出黎啦屌
香港最平最搵定都係nowe 換人夾
or share 人地now player 用 airplay/chromecast
屌奶星 前排先買咗hami半年
咁歐聯點先 仲有冇得睇
如果有6場非big six比賽
成個禮拜會冇big six 睇??
我估係計一輪咁睇啦
所以而家佢呢個做法係將所有BIG 6放入LIVENOW
其實點都要嘔返一兩場出黎
不過真心會俾人屌,收錢收錢再收錢
歐聯好似一向唔係佢地,係愛爾達播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞