台灣ELEVEN SPORTS真係好撚有趣

265 回覆
32 Like 5 Dislike
咁咪同個post 一樣
搵乜野Vpn+ 外國收費平台
上reddit 4000kbps 算啦
因為我租屋本身有電視台,包埋係租入面
佢MOD抽起SUPER SUNDAY D痴線場次去LIVENOW播再叫你俾多次錢
無錯,原本唔多,想睇個D仲俾佢搞呢樣個樣係度搞事
想多都多唔到啦
MOD你當佢係1台算啦
歐聯愛爾達的話佢係有MOD,都會播歐聯
但人地一開始會話俾你聽係一個價包晒定係只係OTT或只係MOD
我有買愛爾達,因為都平,睇一季先千幾蚊台幣,仲有FA CUP同德國杯
間唔時仲會播下其他運動,同埋佢有得睇劇
都算多野睇
去到外國先覺得NOW真係好癲,可以開十個台播十場,任睇
歐國盃頭三日冇左計分牌
其實我尋晚都係REDDIT 4000KBPS算數
係,仲要有埋西甲同其他體育賽事

不過肯英國用365都睇到好多波
不過愛爾達(播歐聯個電視台)都唔係冇缺點
佢地個衛星接收好舊,上次歐霸決賽斷撚左半場
俾人睇天竺鼠車車
跟住D人去官網屌,個女主播係IG屌柒人話有波睇已經好撚好,仲係度嫌三嫌四(話自己好努力,個台好努力拎到個轉播權,然後又話大家唔珍惜咁就不如唔拎轉播權就算,好撚好笑,明明係佢斷撚左半場線,仲要決賽)
之後俾人CAP圖拎出黎係愛爾達FB屌返個主播
Eleven 呢間公司真係好撚正

話說今年台灣職棒有 5 隊波參賽
Eleven 就買咗其中 3 隊嘅主場賽事嘅轉播權
本來 Eleven 就係 Twitch 開咗個台播波
亦有提供信號俾 Line Today 同麥卡貝
但係今年 Eleven 為咗谷佢自己個 app
就係聯賽打咗大約一個禮拜左右
係冇事先通知任何人嘅情況下突然停咗個信號
然後出聲明話取消同呢堆平台嘅合作
呢單我都有聽過
又係俾人屌到上天
佢好似係台灣咁多年都係搏屌多
愛爾達既話係咪MOD 果1,2台會有播?

mod 好d 定hami 好d?
而家有邊個台既plan睇英超平?
睇到big6都夠
LiveNow
幾錢一個月?
其實佢唔係播曬咁多場BIG 6
佢每星期要播六場,所以佢唔可以BIG 6所有場次都係LIVENOW播
D人問過,佢最少每星期都要嘔返一兩場出黎
不過唔輪到你簡咁解
899TWD一季好似
但畫質極差
我睇LINK係唔會同人傾計,唔會開比分網
費事俾人劇透
黎緊呢個星期會播阿對車
SEND左EMAIL問總公司,都係未有人回應,係咪諗住是但就算數
好似仲有好多人SEND過去屌柒佢
有啲人要賭波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞