[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (2) - We 9 up...but you don't

1001 回覆
8 Like 13 Dislike
其實既然出道係冇限咩國家
點解投票要限
唔限就洗到頭33全部c group
淨係靠樣都贏晒
要睇嚟緊票數先知靠樣得唔得。
做人細妹有用過靚
sad but true
唔知佢哋咩標準啦 其實冇事嘅比想像中多
大概三份二左右 eg 中c
順眼過人哋個妹
韓網list咗幾個「safe」嘅C group 包括港女台妹+美/澳籍支那人+一個成均館master支那素人
不了
有幾個台妹係樂華既點算?
課d比cherry bullet三個靚女好無
CELL 同投票方式目的就係平衡返個每區投票佔比,避免得票偏重一區
初TOP 9 有權限組CELL ,節目組應該想把強既選手放埋一齊,一黎組別弱既選手自然得票少方便淘汰,二黎望落做得相對公平,選手靠自己成果得票。早起任務選歌避免被質疑歌曲係為某D選手安排,張個波射返落選手之間強制揀人揀歌。
為左盡量留返每區實力強既選手,planet pass 復活同一公投票權增加導師權力。前4季做假見過鬼仲唔怕黑咩,每集時長鏡頭係得咁多,但如果張大部分鏡頭量佔比放係由導師同參選者認可既選手,鏡頭量多都無可厚非,所以主題曲播先係有影響係到
九人團一個主唱就夠,比較好奇最後邊個跑出,日C揀CELL果個唱得好好,但睇故事線 表演BLACK MAMBA先似主捧
班韓國人又未反中反到我哋反藍店咁嘅
睇個選秀都要講政治
你地攰唔攰
Fnc邊有咁多錢
Kim Chaehyun?
唔攰
對,唱將黎暫時得Black Mamba、POP/STARS、Bounce Back 印象比較深刻
其實睇kpop 點會預睇咁多支那妹
最多咪幾件
係mnet 今次死都要加好撚香嘅人民幣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞