[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (2) - We 9 up...but you don't

1001 回覆
8 Like 13 Dislike
Sumi 同Tiffany 入埸個度
D 女係度已經5分鐘
睇audition 就係要睇完好就係要睇D 衰
其實佢都剪到好盡了,剪左個d都可以出多一兩集,將初舞台同主題曲掉轉黎玩,唔想比人覺得似pd系,無哂主題曲發表練習同評分,又唔講初舞台點分組分歌,同練習部份都剪哂,但其實個玩法咪又係一樣
第一集剪c組d劣貨出黎,下一集就比d有人氣又反轉架野你睇啦
Btw第停第一集我就走左去睇CLC架舞台YouTube
我都走咗去聽clc啲歌 之前淨係聽過black dress
韓國樂壇欠black dress一個一位
Yujin CLC helicopter solo cam 由40k一下升到700k

有個app搞緊999投票 第一名可以擺一個月地鐵廣告
采泫領先咁
May
奶共台妹有第四
可能produce系列練舞嗰陣啲惡剪 天使鏡頭做得太離譜 今季cut曬啲參賽者自主練習嘅part直接唔播 直接靠舞台表現、微表情做9啲參賽者
睇下之後幾集會唔會拎c33嚟做新女兒先再講
舞白自拍無人po?

呢張?
Google完先知原來奶共廢柴就係呢個천신웨이
睇返佢之前啲片黑到同上鏡完全兩個樣嚟 韓妝真係厲害
陳昕葳
想all in 7位同9位櫻花妹
即係最熱果兩個
第5幾好
你推返胖妹 唔好攪其他喇
佢跳kda個陣幾好

肥妹會後來居上
留意返佢同9up同cell 好大機好快玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞