[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (2) - We 9 up...but you don't

1001 回覆
8 Like 13 Dislike
有中字
睇佢粒星就知當去買下
做房game大家姐好過
垃圾p社垃圾cube
導師同選手大頭Reaction基本第一集每個舞台每十秒都有,可能收到回饋,第二集冇咁密同歡呼聲都mute唔少,舞台墊音比例同修音亦明顯多左
Top 9 候補係導師根據個日表現揀人唔關節目組事,Top9揀cell 中C 同日本妹都揀其他人
韓C舞底係好,可能換一換髮型同妝容會有改善,暫時比人一種執著同鬥心強既印象
你話混血靚女 有樣睇下都算
呢件真係唔識欣賞
整容眼 好唔自然..
好撚煩
咁快
算啦由得佢 啲外國盲粉係咁個投票結果笑下就算
知啦係啦好叻啦
屌 睇yt留言仲撚癲
話佢好叻乜乜柒柒 係緊張先發揮唔到
一公選曲及全部分組名單
1.BLACKPINK- How You Like That

夏研 李妍炅 稲葉薇薇恩,沈小婷 徐永恩 川口百合凪,蔡冰 崔有真 May

週心語 尹祉雅 島望葉,吳甜蜜 金多娟 櫻井美羽,簡紫翎 沈昇銀 安藤梨花

2.IZ*ONE- FIESTA

潘穎芝 李瑄友 比屋定和,陳昕葳 崔芮英 久保玲奈,黃星僑 姜睿緒 坂本舞白

許念慈 休寧巴伊葉 坂本志穗菜,王秋茹 徐志珉 伊藤美優,林書蘊 金瑜彬 中村伽羅

3.OH MY GIRL-第五季

張競 柳始溫 寺崎日菜,張洛菲 金紫蘿 早瀨華,梁嬌 李慧原 永井愛實

梁喬 鄭旻 林楓子,崔文美秀 李奈衍 衝楓花,何思澄 趙廈珢 菅野美優

4.TWICE- YES OR YES

馬玉靈 金惠林 大熊李,李家儀 許智媛 山內若杏名,李伊蔓 金采炫 桑原彩菜

徐紫茵 金鍍我 新井理沙子,文哲 金世仁 岡崎百百子,梁卓瀅 李採玧 岸田莉里花

5.EXO-前夜

徐若惟 柳多戀 神藏令,蘇芮琪 鄭智贇 江崎光,符雅凝 金秀妍 野仲紗奈

6.BTS- Mic Drop

林辰涵 韓多娜 北島由菜,劉鈺涵 崔惠潾 荒武凜香,王雅樂 安呈岷 藤本彩花

7.SEVENTEEN-漂亮

池間琉杏 金睿恩 劉詩琦,吉恩瑪雅 楊梓格 嘉味元琴音,顧逸舟 村上結愛 李胤知
fnc手執jiwon, may, bora, haeyoon,歌舞樣都唔只一個突出,都可以做唔起cherry bullet,真係勁。
回鍋肉出道名額有限
yujin有咁多鏡頭佢地三個應該陪跑
唔講另外幾個?
FNC仲用緊十年前嘅推人手法就知咩事啦
出道嗰時都多人睇好正係講門面都3個
然後...咁就過左2年半
如果最終出道組有中國籍既,咁日後會唔會上日本既電視節目?好似好多年無見過中國藝人喺日本節目出現。
踢三個人已經唔知jm9
攀關係攞第一嘅我真係睇唔起除非真係好有實力啦 但睇完stage真係覺得頭10都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞