[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (2) - We 9 up...but you don't

1001 回覆
8 Like 13 Dislike
支那果堆有樣冇用
根本支那公司見靚揀完返嚟冇練過就推出去
日本果堆有幾個樣唔係平時見開既樣/風格
有啲新鮮感
至於韓國果堆完全勁似工廠整出去
無論樣、實力、風格都太相似 搞到冇乜記憶點
顏你老母值
El你老母Kie
駁5刀..
除左大哨 胖妹 職業:妹妹 其他唔認得
有真,江崎光,忙內team靚女,徐永恩,金永娟,K組19名,蔡冰

符雅凝完全表現晒支那啲劣根性
一路睇佢一路反晒白眼
有真反而勁有風度勁得大體
睇哂第一集 C組基本上見得人已經係哂頭幾名
要放低條評審界線去放佢地入選TOP 9候補
以咁既實力 9個位分分鐘一個都冇
但唔知支那會唔會洗投票洗到上位圈
果番說話即使係真心或者惡意編輯都好
都要個人冇文化+冇腦先會係一個超重視前後輩既國家講出嚟
反而有真有經驗 對答勁大體 冇得失任何人
江崎光真係痴能線 勁全能
之後加埋韓妝應該係ACE
條女直頭係無教養
Tiffany都即串話以為去左show me the money
d韓國選手個個都勁淆
依家成個youtube都屌7緊條女累左另外4個
講真,用下腦都知人地出左道7年
因為公司食左屎先搞到半紅不黑
佢青你第二輸就foul左
串人之前用下腦先

不過感覺今次mnet去返pd101水平…無咁多假野
所以同時會悶啲
幾討好
同埋K組第一名都唔錯,以為佢面癱但個人幾良善認真
睇嚟somi劇本係佢到,開頭入唔到top9,但後面勁捧
川口百合凪 坂本舞白 姜睿緒 尹祉雅 金秀妍 安呈岷 崔芮英 沈小婷 家儀
睇完第一集嘅個人心水
日韓個1位唔係太識欣賞 我覺得還好
你快啲返weibo/Bilibili
我推川口百合凪

宣佈完畢
我宣布如果藝書B出唔到道 我就退出連登
燈到咁 你寫定遺言都得
無話退出幾耐
蘇芮項實力ok嫁 希望佢出道
有時唔係靠實力入上位圈既,可能有其他魅力,或者執到好劇本。
而中國票猛投到盡都係計入外國票池嗰50%,有其他國家票稀釋,韓國票池嗰50%始終關鍵啲。
嘩你名都改埋
花心狗
舞白老公留名
LMLM
支那人洗票可以好撚癲
會有方法投埋韓國票池果面啲票
票數嘅野睇下就算 一陣又造票
Black Mamba嗰個高音由無問題改到播出嚟有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞