係咪得我覺得薛影儀好撚慘

193 回覆
1833 Like 37 Dislike
收到,都係你大愛啲,我冇乜thx
關愛共容
睇佢講野都估到係白卡啦
我覺唔覺得佢有問題
同佢受其他人譏笑有咩關係?
我覺得佢有問題我笑埋一份啦?

依家啲人覺得佢有問題所以譏笑
而唔係我覺得佢有問題所以佢受嘅變成譏笑

你所見到嘅supportive留言唔代表連登同king Jer嗰班人唔係譏笑,

你憑咩覺得自己見到有supportive=無人譏笑咁自大

你憑咩覺得自己態度冇睇佢唔起就代表其他人同你一樣冇睇佢唔起

自己看世界仲要套自己價值觀落其他人度
你連啲畫出腸係笑鳩緊佢嘅都話要證明唔係笑佢而撐佢

屌你老味為駁而駁,文盲就讀書啦
參加亞姐,亞視搵佢拍片好正常
人哋成世人最威就係呢一刻
你老母用自己把尺去量度人,你呢啲正宗偽善
根本歧視佢,覺得佢怪,內心取笑佢嘅人就係你自己
個個好似初中生撚9班入面個自閉仔咁 話咩人哋自己揀 明明佢明顯思考能力有問題唔知會俾人笑 唉香港人都仍然係咁仆街
痴撚線,乜嘢係低級趣味?你平時啲趣味有幾高級啊?
邊撚個擺佢上枱姐?自己參選都算係?

點解要改造節目先係帶出正能量?到時個節目悶到冇人睇啦。唔通又抄viutv咩。

最後一句擺明你喺度歧視緊人哋。
你都on9,人地坐係到唱幾句歌,俾人簽埋約,收緊廣告錢,理撚得你笑佢定點。佢坐係到笑鳩你班連登仔匿係屋企繼續做鍵盤戰士,自以為思考能力好勁。

依家邊個係主同客都未分得清
有人笑好過無人理啦都簽左做藝人
起碼你知佢叫咩名
有錢賺比人笑好過無錢但係都係比人笑丫
笑到撐係可以同時存在
衰撚過當年william hung
細個睇呢d 會想笑 宜家大個真係笑唔出
咁咪睇吓你所講嘅笑係咩笑囉

譏笑同撐係可以存在
笑還笑撐還撐 只不過上面條友講到199999
講起張如城,佢係屬於另一個境界
可能陰差陽錯嚟咗呢個空間
或者佢係另一個平行宇宙會大受歡迎
睇live佢講野好冇禮貌
條女都似係連絲黎
有咩慘 去參選 簽約 出鏡全部都係佢自己選擇
本身就要預左出名就係比評頭品足

唔想比人笑 當初就唔好出來
好似William hung

世界就係咁邪惡
成日見到佢 唔戴口罩同波罩 勇士嚟
如果佢真係好似你咁講咁享受緊人地嘅關注咁有咩問題?佢開心咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞