係咪得我覺得薛影儀好撚慘

193 回覆
1833 Like 37 Dislike
反而個唱歌live個主持先假 仲話佢唱得唔錯
發明星夢唔係mk妹既專利

可能佢覺得自己唱歌好聽,欣宜靠把聲都有人欣賞
所謂正面丶就係配合班黑心嘅人達到佢嘅目的
Ching 厚德邨邨民
我諗有啲野唔駛傳都有眼睇到…
佢本人想紅都有分係點樣紅法㗎,實際就係佢嘅出名係基於譏笑,咁旁人睇唔過呢種譏笑有咩問題?

即係,青頭仔想破處
你搵個400磅肥婆坐爆佢同佢自己識個正正常常女女脫青都好撚大分別啦吓話?

咁當然呢啲嘢本人先有得judge, 到頭來佢一樣enjoy俾個肥婆坐爆嘅無人吹得佢脹。
但其他人一樣可以不屑你搵個肥婆坐爆佢,有咩衝突?
改造節目應該會有既

如果唔係唔通搞個清談節目俾阿儀?

簽佢返黎實搞改造節目啦,而家應該周圍搵緊sponsor
個主持好撚專業
係 笑都唔笑 話自己唱一首solo 一開波薜影儀就跟住唱 好撚尷尬
Black mirror
我覺得應該係枚點會搵到個咁'完美'唱歌真心可以咁難聽嘅人
係啲人本身歧視佢覺得佢有問題
所以先覺得佢係俾人撚
人地自己都未覺得有問題啦
幾時到你地同情佢自以為是到死
「咁當然呢啲嘢本人先有得judge, 到頭來佢一樣enjoy俾個肥婆坐爆嘅無人吹得佢脹。
但其他人一樣可以不屑你搵個肥婆坐爆佢,有咩衝突?」

自打嘴巴
人地都唔覺有問題甚至enjoy
關旁人咩事
精神有問題?
你有方法證明到佢本人係知自己俾人笑緊都enjoy?

就算佢本人enjoy, 鬧其他人譏笑佢有咩衝突?
譏笑呢個行為動機就有乜問題?

有人想死而自願俾人殺,幫佢安樂死嘅就一定無罪

唔關旁人事就唔講得嘅話,我留言關你撚事
你本身覺得佢有問題
所以你先覺得人地譏笑佢
覺得唔符合大眾審美觀就唔可以做名人
佢講到明自己想出名
觀眾又想要新意思
又無欺凌佢 你做咩姐
用返你邏輯你有咩方式證明啲人係笑佢唔係撐佢
我見到好多留言都好supportive 喎
好撚有勇氣
咪好似N年前果個落選港姐咁,又係樣衰到仆街,成班都唔記得係高登定連登黐線佬係咁話人女神係咁笑鳩人,明明隔一陣都無人提唔記得晒,係有個黐線佬係咁狙擊每隔一排就推post以為自己好有趣
可能佢唔會 個心臟太強大
佢同個經理人互換得唔得
想J 經理人 多d
呢種嘩眾取寵宣傳手法好老土, 得亞視同CCTVB先會做, 搶fo都只係短時間
得你笑緊佢
大家都真心支持的
屌晒你地,唔好覺得呢個世界得靚仔靚女先好睇。

搞笑明星有好多種,唔一定要係周星馳,mr bean c君陸永,mr bean都可以做到,你都得。但有無人睇就另一回事。

人地紅就話人笑9佢,屌,人地出黎做show搞笑,笑咪就好正常。

唔使下下都咁玻璃心,左膠大愛上身,同某鄰國一樣郁啲就話人歧視,受傷害。佢出黎參選,atv簽佢,有廣告,咁多人想睇,你地仲有咩資格話佢慘,痴撚線。
絕對認同
覺得樓主勁撚偽善
樓主憑咩覺得人哋慘?
明明人哋人生去到高峰
佢自己開心有勇氣追求自己嘅夢想
佢自己想紅 啲人又俾機會佢
做到幾多人想做但做唔到嘅事

覺得佢慘嗰班人係咪覺得佢應該戇鳩鳩返去庇護工場先岩?
過返屬於佢群體嗰班生活先至合理?
滿口仁義道德
實際上覺得佢係異類唔應該存在係娛樂圈
高汁ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞