係咪得我覺得薛影儀好撚慘

193 回覆
1833 Like 37 Dislike
我望到嘅係雙贏喎
又黎見到佢進步好感動個啲
乜水
193起碼識著衫,玩得起,個阿儀似智障
193玩得起第一次聽

我拍個廣告買到廿對fragment x travis scott
講玩得起,牙儀先叫玩得起囉
講似智障,193就似智障喇
Sorry
拍節目玩得起又串得起
最弊個人本身玩唔起比人睇穿曬
形住佢係邊緣智商嗰啲人
雙目無神,講野語氣奇奇怪怪咁
疑似白卡人士 失業一排
有工作機會 有noise 有機會紅 賺到錢
你理得人
明顯輕度
呢d都唔知有咩好笑, 好低質素
得你笑佢姐嘛 我地真心欣賞佢既勇氣
香港人都係睇人仆街 笑鳩人最開心
佢而家可能賺嘅錢係佢人生中最多嘅時候
同埋係佢自己去參選,而家真係比人簽約
叫佢去唱歌咋喎,而家迫佢食屎呀?
佢自己訪問都話想紅啦

比人笑又好讚又好佢本身目的都達到啦
你呢啲人最鍾意企喺道德高地望人
覺得人好撚慘 覺得佢比人撚狗咁撚
其實你內心先最睇唔起條女
虛偽撚
佢而家可能賺嘅錢係佢人生中最多嘅時候
同埋係佢自己去參選,而家真係比人簽約
叫佢去唱歌咋喎,而家迫佢食屎呀?
佢自己訪問都話想紅啦

比人笑又好讚又好佢本身目的都達到啦
你呢啲人最鍾意企喺道德高地望人
覺得人好撚慘 覺得佢比人撚狗咁撚
其實你內心先最睇唔起條女
虛偽撚
講一句就俾人話虛偽撚
請你唔好將katie呢條傻閪同牙儀比

katie係mk自詡女神
牙儀至少真係追緊夢唔係attention seeker
真心覺得佢抵撚死

有D智障人士心地都會好好,例如知道自己有問題唔希望害到人、或者好樂觀開心地過日子
相反有D智障人士成日覺得自己啱曬、成日發脾氣、唔聽人講、冇愛心,依種就係好乞人憎個種智障人士

咁薜影儀好明顯係後一種:唔載口罩、覺得TVB Casting等好耐係浪費緊佢時間、冇料又要發明星夢、自己覺得皮膚白就係優點可以做明星

不過都好嘅,香港人都需要小丑娛樂一下,既然有個人自己7出黎,咪比大家一齊笑下囉
你係佢老公?係咁copy段野做乜
其實佢醒過你擺明行醜角路線 分分鐘殺岀重圍
佢做番自己啫。無不妥

但亞視真係垃圾賤種來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞