一人一件對屋企人做過最仆街嘅嘢

470 回覆
756 Like 111 Dislike
細細個小學生既時候成日俾老豆老母叫我教細佬功課,搞到我覺得自己冇得去玩,搞到成日教細佬功課個陣好暴躁,有一次激動得濟動作大左唔小心攞鉛筆hi到細佬眼白,結果去到依家佢眼白都仲有一粒細細既黑點。唔知細佬仲記唔記得呢件事,但呢件事我由細個到依家十幾年仍然耿耿於懷,覺得自己點解可以咁做,一直心up,每次諗返起都想喊,覺得好對唔住細佬,覺得自己唔係一個好哥哥
魯迅 風箏
老豆買錯PSP,我攞咗碌長法包打佢
差少少就有得兩蚊搭車
新會然
公仔頭大餅
諗起有朋友食飯比我睇舊紙幣100實物
話係個啊姨買嘢比,
佢即刻用自己錢換翻張舊紙
到底係咪你老母報復你細個用左佢啲公仔頭
P
當街屌鳩我老豆做狗
冇後悔過
細個同呀哥打交果陣唔夠打,一定入佢中路,揸爆佢春袋係出盡力鏈住果隻,直到佢停手投降依家諗返起都痛
同呀妹換臉
好細個嗰陣急屎,老竇又喺廁所,老母俾咗個痰罐我,我就走咗入房痾。呀哥喺隔離做緊功課,係咁話我好臭,我嬲嬲地用手指hi咗pat屎喺地示威,之後俾人打到仆街
我都試過,果陣細佬因為我鬧佢特登整爛我個fd送俾我的Farewell禮物(果陣小學,我個fd佢移民宜家已經冇聯絡了)我果下真係想佢隨手攞起張實木凳向佢車落去,結果hi損咗佢個頭(流左少少血,因為最尾都係忍左手,驚整死佢)我俾啊媽鬧左幾個鐘。

宜家念起,當年應該帶佢看醫生,起碼驗下個腦看下有冇事,順便看下佢宜家咁蠢關唔關我事
我細個都好憎我細佬 嗰時應該得六七歲 無意中發現學行車個碌可以拆出嚟 我就趁阿爸阿媽唔係廳 拆咗個碌 再成架車反轉 等細佬玩唔到 坐又坐唔到 然後仲鬧佢 打佢幾嘢 佢喊到仆街 即刻整返好架車沖入房話 爹哋媽咪細佬好唔乖 成日無啦啦喊 我哋唔好要佢啦換過細佬 諗起都覺得自己好衰
我再三重申 我係唔小心撞到佢
巴打你都幾狼
發現細妹銀包有 condom
拎咗出嚟放喺佢手袋第2個位
即係話俾佢知已經俾屋企人發現。但係佢又唔知係邊個
其實大佬係驚返去比人打到仆街
我老竇老母都好鍾意儲公仔頭細個成日偷偷地拎去買嘢食 比佢哋打到仆街
唐樓 8MB上網都無 自己一用就轉wifi password
成日唔俾老豆老母用 搞到佢地自己申請多個
我係仆街仔
雖然知你講笑 飯尊重返小朋友嘅天真純粹
佢阿哥嗰時一定好心up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞