一人一件對屋企人做過最仆街嘅嘢

470 回覆
756 Like 111 Dislike
我老豆就係驚察
真 初中成日去人地屋企過夜 搞到煮左啲飯變哂屋企人第二日嘅中午 依家阿爺走左 真係好想食翻佢煮嘅飯
?
爭幾多歲
咁你自己嗰份呢?
好波,最中意見到人無心之失內疚一世
用一個一蚊加一個5毫子 搭埋一齊放入去機度
可以當5蚊用
Sorry 用緊手寫 唔係太識打字 無留意到
嗰陣小二
但你到依家都唔知自己有問題
比你依家時光機返去嗰陣 你都會再做多次
你有呢個心態都幾難識到朋友
細個去飲太無聊同個妹行咗出簽到個位
嗰到有好幾盞射燈仔
之後我扮掂落去
再同個妹講唔熱架可以掂(但明明未掂到都feel到熱)
結果佢真係掂咗落去然後喊咁口去搵老母
老母問我咩事 我死口都話係佢自己唔聽話先辣親
然後佢就比人鬧
事後佢隻手指起咗個好大粒嘅水泡

結果佢記到依家 仲成日拎出嚟mean鳩我
話同我有trust issue
我無食,淨係夠錢買比佢地食。
日本警視廳於12日以傷害罪嫌疑,在東京都中野區,逮捕了一名以類似鈍器的物體毆打父親的的少年(15歲)。由於母親看到兒子的暴行而馬上加以阻止,父親只受了輕傷。

根據調查,少年和父親(42歲)約好,要父親替他購買於12月12日發售的攜帶遊戲機PSP。不過從早上就去排隊的父親,卻買回了別的遊戲機,這讓少年相當惱火。在吃早飯時,少年拿起放在餐桌上的水果刀旁邊的法式麵包(長30厘米),不斷毆打父親。

聽到父親的慘叫的母親急忙來阻止了少年,不過父親的額頭還是受了輕微的毆傷。少年被附近接到報告的警察逮捕。在調查中少年供訴到:「一想到他那麼早出去到底去排了什麼隊,就惱火的不得了。」

警視廳表示,今後類似這種由於親子間對遊戲的理解溝通不充分,而引發的暴力事件,還將有可能發生,請大家引以為戒。
咁你細佬最後知唔知自己俾人帽左
係淨麥皮定點先
佢都係番工前煮多份姐
會煮其實係想逼我養成食早餐既習慣

佢真係改哂我所有飲食習慣 以前我一餐食3碗白飯,比佢改到食半碗,有時都覺得自己好撚慘,見同事帶飯番工 可以有一盒純白飯飯盒,我就飯得個少少 餸就勁多, 無飯我齋食食唔到餸,所以有時最後都會倒哂佢

其實我都成日倒餸 過年佢地整個啲蘿蔔糕,成日放係冰格到過左大半年無食過 我都會直接丟
好似加奶加水果同nuts 個啲野
加咩都無用啦 麥皮本身就難食
我做過 笑死
我屋企人仲要話食多啲好 不停塞我食
我同你地倒轉我細個就勁鍾意食魚翅燕窩呢啲
會搶鳩埋細佬嗰份嚟食
我呀媽有儲開鞋 幾十年嚟屋企都應該有過百對
有次唔記得咩事佢鬧完我之後出咗街
我用開信刀挑起曬啲鞋底 又將啲鞋帶/皮扣剪爛一半但係又未至於整爛
跟住嗰年佢間唔中出街啲鞋底就會無啦啦甩 有對涼鞋仲行行下成對散咗
咁鬼多自私L
唔怪得香港咁多自私L
原來細細個就養成
細個阿哥帶條女返屋企扑野…
果時唔知咩事 覺得阿哥好古惑 叫我幫佢睇水
有人返嚟就敲門
但屋企人未返 我就呃佢每5分鐘敲一次門 敲咗5,6次話屋企人返嚟 之後冇信我 最後一次堅係有人返嚟 佢唔信 當場比老母踢爆佢地 …
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞