一人一件對屋企人做過最仆街嘅嘢

470 回覆
756 Like 111 Dislike
我都試過類似嘅
呀爸呀媽同我講返,以前我得兩三歲,細妹仲未識行
試過細妹喺梳化瞓緊嘅時候碌佢落地
以前同阿爸鬧交成日叫佢快d去死左佢算
到老左望住佢就快走既時候,想快d走果個係我.....
睇到你個reply先知up乜
好感動,睇到眼濕濕
我都有類似經歷
不過係我媽匿埋,佢偷睇我好驚唔見到呀媽個樣
到我搵極都搵唔到,就快喊個時佢就走番出黎
到而家都仲記得個種搵極都搵唔到老母既感覺
細個唔知點解好中意對住人放屁,試過細佬食緊飯,想放屁,跟住就除左條褲對住佢碗飯放左個屁,跟住細佬喊晒口唔肯食

依家諗起覺得自己真係好仆街好節墮
我嘅生存就係對屋企人做過最仆街嘅野✌️✌️
後尾點離
樓主冇細佬
18萬都可以未睇過
細個有年中秋,同斑表兄弟姊妹係屋企走廊玩燈籠,玩玩下無聊,表哥拎咗一箱蠟燭同最大七星伴月月餅罐去後樓梯玩煲蠟,煲到後樓梯電箱爆炸火燭!
要脅佢比你屌
果陣阿公打阿媽 我果陣淨係出去頂住阿媽 當時中五
好後悔無打跛條仆街 (依樣就係最仆街既野)
依家係老人院 話想見我
死左都唔會去睇佢
咁撚曬
唔知算唔算仆街
話說我打緊LOL個陣
我老母無端端捧碗湯入黎叫我飲左佢
咁打緊LOL又點分神飲湯 咁咪話一陣飲
點知我老母5分鐘入黎煩我一次
最後我頂唔向左走向右走順係佢面前倒晒佢碗湯落地下
跟住佢眼濕濕扮委屈咁拖返乾撻地 我心諗你一開始唔好咁煩咪得囉 你逼我飲我就係都唔飲呀你吹咩
係咪有病 打人
新會員
退休懲教狗 當左老母係犯咁整佢落地
我本身係房訓緊 聽到聲出去 佢就唔敢再黎

阿媽依家仲話佢好慘 但我同佢講有排佢挨呀
岩呀 叫你老母唔好幫佢 慘條撚 依啲人等死就岩
唔小心整跌屋企唔知邊個枝牙刷落馬桶
扮無嘢執翻放翻原位
你識唔識字?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞