F1 2021 匈牙利站 賽後 討論區

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
HAM 快啲贏埋佢退休啦
講sorry個時已經忍唔到笑
我都幾肯定佢退休之後會成日出黎刷存在感
好似踢波啲口水佬咁
應該係個monitoring system 有問題,圖同車隊一定知要夠油,點會搏冇事
柒完pit 冇左冠軍再柒油
超你老母
其實冇得怪FIA,只係覺得咸狗你個撚樣,d狗屎運強到人地要你拎一大枝可樂咁嘅size,你就拎3枝益力多出嚟,咁真係好難幫喎

同埋上面話明明好多人完賽都收車,點解得vet出事,因為其實唔係唔夠油,係佢地個個要留番1L for checking,vet都有,不過已經救唔番,喺廠嗰班手足真係燒鬚,咁都唔察覺冇油
其實規矩寫得咁清楚,AM自己都認衰
點解咁都鬧fia,fia 平時唔會捉?
AM 同拉利都一鳩樣柒

恩能尋日話圖鬥ocon個時全程冇比指示,由得圖自己諗掂佢

拉利直頭放山埃比辛斯

以為AM應該都好少少,點知柒到冇人mon 住d油提圖
可唔可以講多少少
果時未睇車 淨係見D巴打話老舒以前都係陰質野做足
垃利嘅話應該柒pit十秒提早完場
圖又俾車隊逼害
AM話有1.44 L 係pump唔到出嚟

我信AM多過FIA啦咁就
我圖
老舒講唔到野姐,佢講到都會出嚟啦
即係pump左入引擎,所以攞唔到?
詳情可以睇Faye最新嘅片。

同埋,嗰個年代,Irvine、Barrichello因為多次嘅Team order,令到佢地少咗好多次分站冠軍。

嗰陣我仲係細路,完全唔明點解要臨衝終點前要讓位俾人。
9月Netflix有老舒記錄片,都幾期待
唔燈啦
佢自己既記錄片 d陰質野應該睇唔到啦
想問下今場咁多炒車, 會唔會有BUDGET CAP補償或者其他補償??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞