F1 2021 匈牙利站 賽後 討論區

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
又唔係嘅,舊年頂更嗰場已經破左

不過好明顯佢真係放好多心機喺威記,仲要好幾次都差少少攞分估唔到今場主動offer幫latifi上去
Alonso broke the record for the longest interval between F1 races led – 7 years. The last time he led a Grand Prix was in Hungary 2014.
其實好彩佢係撞大牛,仲要買一送一,如果係咸狗排P2,佢死撚硬佢一跑水真係好大陣柒味,仲話自己玩rally
下年都比個位都係 russell 架啦屌佢,仲幫咸狗撞晒d 車
Toto 話幫佢搵F1 seat 丫ma
佢又冇錯o既
Rally 跑自己 所以佢跑q 咪唔錯
toto 唔要公公?
呢啲二號車手只得一個
頂更個次揸火星車
今次係威記喎
佢主動offer幫lat上去有人我都留意到
再唔俾素上唔通等red bull簽佢射返blm落嚟咩
佢有幾多料個個都知 仲肯揸多年雞車咩
我發覺我開始愛上大頭
似係執位
bottas 落腳 Alfa,唔覺佢會食回頭草
Williams 可能會食 de Vries
ticktam 走去笑鳩 latifi ,人地威記大金主黎架 唔使諗啦
威好似話下年唔需要paid driver 都可以keep到條數
集氣
威記有咩賣
咁都keep 到條數?
咩呀 太子女賣左盤 換左有錢老闆
成個月比佢抖
乜撚都好返喇
我知
但係我想知呢類非賣車型車隊用咩搵錢
Eg haas 同威記
未死都唔使報啦屌
死左先係大新聞
latifi 睇左佢年半又唔係太差,算係安全駕駛
我諗會 keep 多一年,過左22 改例先
Team’s fault
唔知幫咩家族做私人投資 可能有閒錢咪倒落威記到
btw rich energy下年都話支持hass啦
Lewis Hamilton suspects he has long Covid after Hungarian Grand Prix

Source: BBC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞