F1 2021 匈牙利站 賽後 討論區

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
想咸快d同anthoine hubert鬥車,再攞冠軍
唔係話佢技術唔好 個個都認同佢
但係佢份人好9屎 負能量好撚勁 隊友都可以搞
今年ocon太屎/佢本人都玩下車先冇搞事
呢一世暫時最後悔就係用過tap and go呢個app
你個app垃圾都算
我最多唔入去
入去要等 個個step都要load
唔講以為返左去2001年

算啦
我淨係攞個信用卡number買野
點知我一買
屌你老母
上網買野
個otp十世都send唔到黎
你個垃圾server係咪用人手gen個otp出黎架?
交易時間完埋先send黎
不如我屌完你老母隔一個月先入番肉金比你呀

出街買野又係咁
decline又有
decline完扣左錢又有
交易成功扣錯錢又有
仲話今次鼓勵人電子支付
我用完真係以後唔撚用你啦
8達通呢d遠古科技仲先進過呢個垃圾app 100000倍呀

仲有呢
hkt班staff同it dog返工果下會唔會覺得羞恥
居然可以容許一個咁既app 咁既服務見街
諗起你地日日返工扮認真係度sell idea同bug fix就想笑
個個呃住份糧搞舊咁既垃圾
你地既無恥程度同香港政府班狗官一樣
無恥賤格
香港有你地真係香港之恥
blocked bye
英國站條片尾先話自己係平治粉 火腿粉
咁都窒,呢個星期佢最威啦,
公公一次過解決晒Benz 對落既車
只係冇念過再差既Renault 引擎,都有Anson lo 既超強defense
估唔到佢反咸
blocked bye
得Faye睇得過
BLOCK勿染呢
唔該你首先要搞清楚MIA呢個名點嚟先
8月尾比利時站
同時係今季第2次triple header開始
比->荷->意
你睇番佢以前做top gear 果啲笑位
如果而家先做一定俾人投訴到腰斬
????
守車最基本就係守內線
如果要外線爬頭, 部車一定要快過對手好多先得
同埋外線出既話, 出完灣會俾內線既防守者挨落去
變左進攻者要縮
你見佢地通常都係 等DRS過
因為安全+有效率
死硬
因為飛係威記迷
個人覺得非應該係威迷
有埋燈正d

開左支啤慶祝緊、咁樣3車番黎抵過唔落雨同max 1,2車番太多,豪十幾分俾ocon 開心下。又有得睇大頭同咸鬥車,今場無野投訴係唔知Horner 訓唔訓得著
Clarkson我臣永遠係企喺觀眾嘅一面
佢哋而家一年先一集
佢串人話佢咸迷啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞