F1 2021 匈牙利站 賽後 討論區

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
我覺得L迷垃利係佢自由
佢都算明買明賣 講到明自己迷紅軍 等個個都唔洗當佢真中立
和牛咪有機會閘佢囉 佢過角田係outside過
又要洗錢整車不過今次睇落唔太傷
原來係咁,學到嘢,多謝紅豆巴教路

想多口問多句,
我見大家會話太貼食太多Dorty Air會令架車Overheat,變相難啲追上前車,
點解Ham又可以一路咬住Alonso嘅

因為追下,攻唔入就退少少,回一回再黎過,
同埋因為架車真係快過Alpine所以可以退完好快追返?
無,而家d新世代淨係識得 隊內線
逼人縮 lec, albon, 都係
max好d 內外線都handle得好
norris就真係要多返d經驗 睇好佢遲d同max片車
一個學生好鬼努力 但係成績都係咁上下

一個學生本身有米 平時都係hea住上堂
點知到mid-term居然交到靚貨

點知啲人居然讚第一個學生
呢個世界真係痴線
你窮你努力就要大家支持你?
其實又要拍片俾你睇 又要比你屌 自己又唔可以有立場 真係當你米飯班主咩

唔鍾意睇咪唔好睇 自己返去睇返F1 d official 分析囉
唔知teds’s notebook會唔會準時播
Perez死偈喎好似
pin please
overheat
bob叔似係咸狗迷 , 唔肯定
pls pin
公公真係公公

抵佢一世俾人當工具
睇車還睇車,做人還做人。現實俾港共屈機,睇車睇波先撐人hup9對手
似忽然車迷多啲
岩岩果場你可以睇圖
佢成場車都無點過熱, 重跟到

呢條賽場細, d亂流散唔到
車by 車by車咁樣,
佢地好多時都係透過落brake前拉出去
等個brake唔好係前車前面brake,同埋有風入去個brake到
然後岩先vettel同ham養胎都好勁
vettel跟足成場,條胎都重可以交到貨
ham就算同alo鬥完車,行埋d唔係racing line
到最後都可以chur到條胎,交到貨
佢地會早d brake, or 踩下放下
唔會大腳brake,令到個brake同條胎都overheat
佢地技術黎, 就算咁樣做d時間都唔會慢
佢英撚撐含都正常嘅
你果然適合留係香港做賤種
比人屈機就要屈返其他人機/睇其他人比人屈先心理平衡到,果然係支那種
LAT > RUS
和牛果下其實t1真係好好機會食10s送佢出去
唔得醒目
講真以今年部at其實搵魚雷返黎我諗場場8成機會兩架都q3
有需要時又可以有人識做野
應該都係呢個原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞