life is strange remastered版9月30日出

191 回覆
34 Like 4 Dislike
第二集講完Hispanic
今集咪講亞裔
https://www.youtube.com/watch?v=hYV0Wp0MdZ4
LiS2去Mexigo居然唔播mexigo
第2集佢嘗試加d 坐低懷疑人生嘅scene比Sean
但係唔work
大佬你做左通緝犯成件事好唔chill
統計吓,想知呢到有幾多人淨係玩過第一集同埋before the storm?

淨係玩過第一集嘅故事
有玩過2或者3
第一集真係好難被超越
故事唔錯,音樂正,配音又掂
而且佢嗰個玩法喺嗰陣遊戲界都好少有
有必要rm 咩原作都仲好靚
純粹出嚟呃下班fans錢
過幾年再整隻remake呃多筆
寫得好至得
暫時見佢寫LGBT好鬼表面
總有d 唔講道理嘅bigot大叔
比人歧視果個: I FEEL SAD
懶係緊貼社會咁果時仲係侵侵上任
玩完Detroit變人更加覺得呢集好廢
d 決定可以冇影響, 連walking dead都比唔上
同番第一集比 kate條線玩到bad end即時會想砍掉重練, 差勁遠
lm
記錯一句聖經金句佢就跳咗
買咗第三集玩 但冇咩動力吸引我玩

有冇人可以直接話俾我聽個真相係咩,泰豐隱藏緊啲咩
屌真, 果陣為左唔想佢死re左幾次
+1
相反如果Daniel 死我冇問題(利申唔係歧視)
daniel真係好撚柒鳩煩

第2集真係好失敗 直接講佢地係咩動物有咩意思
比D subtlety 啦

有冇冚家坐監ending?
阿哥同細路殺左人係事實
冇死咩我記得佢推完個鄰居之後佢係度呻吟
照咁睇 間公司仲未知 第一集大賣原因 角色嘅外型同性格都佔據咗好多分

兩個American girl一齊對抗命運=浪漫

兩個墨西哥非法移民= 無聊 現實都有唔少

一個亞洲樣微胖肥婆調查過死因= 我唔會覺得感動
如果佢死左都可以講下sean 內心野
唔係瘋狂family daniel family daniel family
全世界都對歧視佢地好難相信係1 2集係同一條友寫
果陣一路玩一路想鍵撚死daniel佢 煩到嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞