life is strange remastered版9月30日出

191 回覆
34 Like 4 Dislike
一定買
Bae > Bay
呢個remastered擺明呃錢 整嘅又唔係Dontnod

Life 3 正game同DLC相隔唔夠廿日出,咁搵錢法
Remastered collection delay 到 Early 2022
佢出靚女角色做主角唔得,係要扮哂嘢 出墨西哥移民,又亞洲人lgbt

大家想玩兩個花樣年華嘅女仔,一齊經歷青春嘅事

唔係個堆鬼靈精怪呀
Remastered 只係提升畫質
唔算全隻game 再整過
佢可以俾你選擇同男性角色發生感情 ... LOL
終極版包埋REMASTERED $688, 諗緊買唔買
twitter反而冇乜人屌鬼
亞裔個人冇乜所謂,唔好有塞啲強國思維就得
不過條女可唔可以整到冇咁橫
原來True Colors 唔計dlc已經$466…
所以終極版包埋DLC同LIFE 1 同before the storm rematered, 其實好抵 (搶錢)
換個角度睇
同一team人同時開發3隻驚連dlc
真心唔睇好
Rumor 話dlc有Chloe 出現
玩lust is strange算啦
自lis 2以後, 已經blacklisted呢間野
將1同前傳都整做真HE我就買
今日GAMESHOP會唔會有碟版?
第一集最pure true, before the storm 就
感覺dontnod 變左部部野重點都係要幫minority 出聲咁
LiS有講到社會議題但係唔反感
專心寫好個故事, 搞好個gameplay先啦
由第二集開始已經好刻意sell呢d議題
同埋開始覺得佢地已經唔識整驚
D故事驚已經近乎無晒gameplay
有無中釋
第2集還好
之前果隻tell me why
驚死你唔記得主角係trans咁
幕幕都要阿家姐提你

第一集講Lesbian同Bully問題都唔係霸哂成個故事
新果d 你見到個角色佢即刻交代自己個身世有幾慘...etc
有殘中
佢個股權有無話語權先
無就收檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞